Двойна пердашка за бетон на Wacker Neuson

Posted by editor 29/01/2018 0 Comment(s) НОВИНИ И РЕВЮТА,

Wacker Neuson представи един шедьовър на пазара за лека строителна техника

Двойна пердашка

за бетон модел CRT36 имат диаметър 2 х 915 мм и се характеризират с високо ниво на производителност и удобство при работа. Чрез практичният вграден комплект колела може лесно да се бута машината при преместване от задната страна дори от един оператор. Повече от хубаво е че няма допълнителни опции който биха затруднили оператора при контрол на пердашката от към предната страна. В резултат на това крайният потребител има повече свобода при използване на машината.

Хеликоптера е с много практични подобрения спрямо другите модели на пазара тук удобството е че може да седнете и дори да нямате опит то поне ще се забавлявате много. Лесното управление на пердашката я прави не просто машина за работа, а едно преживяване за оператора и все пак, ако стане проблем, винаги можете да натиснете червеното бутонче до седалката в ляво за паник стоп на двигателя. Същото това бутонче е и за стартиране на двигателя, какво и да си говорим си е удобство. Този модел е снабден с доста защити предпазващи опериращото лице. Например: ако станете то датчика в седалката ще отчете, че не седите и ще спре двигателя с цел да ви предпази да не залитнете и паднете по време на работа на двойната пердашка.

двойна пердашка

 

 • Оптимална маневреност благодарение на балансираното си съотношение мощност-тегло.
   
 • Чувствителна, ергономична проектирана с 2-лостови система за контрол.
 • Променливо свързване:
  За постоянен въртящ момент на двигателя при ниски и високи обороти на ротора.
   
 • Добра видимост благодарение на предните и задните светлини като стандарт - особено при нощните операции предните мини фарове са незаменими.
   
 • Wheelkit – колелата служат при работа на машината и при нейното транспортиране.

двойна пердашка за бетондвойна пердашка за бетон

Интегриран комплект колела
По-лесна и по-бърза смяна на острието благодарение на интегрирания комплект колела.
Wacker са разположили културно и с инженерна точност всичко, дори и резервоарите за вода които отговарят за пръскането на лопатките.

двойна пердашкаколела за пердашка

Моля, обърнете внимание, че наличността на продукти може да е различна в различните страни. Възможно е информацията / продуктите да не са налични във вашата страна. Ето и техническите характеристики на двата модела на Wacker за да придобиете представа за какво говорим.
 

Технически параметри - двойна пердашка за бетон
 
 CRT36-25CRT36-26A
Размери на модела2032 x 1041 x 1372 мм2032 x 1041 x 1372 мм
Работно тегло454 кг451 кг
Ножове  
Диаметър на миксера915 мм915 мм
Лопатки8 броя8 броя
Ножчета в мм355 x 152 мм355 x 152 мм
Комбинирани остриета в мм355 x 203 мм355 x 203 мм
Комбинирани остриета в мм355 x 254 мм355 x 254 мм
Диапазон на спускане0 - 250 - 25
RPM диапазон на оборотите25 - 165 оборота в минута25 - 165 оборота в минута
Двигател / мотор  
Двигател / Мотор

Въздушен, двуцилиндров, четирицикличен

бензинов двигател

Въздушен, двуцилиндров, четирицикличен

бензинов двигател

Производител на двигателяWacker NeusonHonda
Кубатура на двигателя720 cm³688 cm³
Работно изпълнение18.7 (25) kW (hp)16.4 (22) kW (hp)
Работни обороти3 6003 600
Тип горивоБезоловен бензинБезоловен бензин
Разход на гориво l / h9 литра на час9 литра на час
Капацитет на горивния резервоар l24.6 литра24.6 литраЧестно казано гледайки за първи път това демонстративно видео и на мен ми се прииска да се повозя въпреки, че нямам никакъв опит и сигурно щях да се удрям в стените, крещейки - как се изключва това. И все пак нека да видим какво показват на това демо видео за тази двойна пердашка.
 

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.