Хеликоптер за бетон как се ползва ?

Posted by editor 08/02/2018 0 Comment(s) ВИДЕОКЛИПОВЕ НА ПЕРДАШКИ,

хеликоптер за бетон, пердашка за бетон

Хеликоптер за бетон

 

Така нареченият хеликоптер за бетон идва като наименование от лопатките които извършват пердашенето на бетона. Ако го обърнем с перките нагоре ще видим, че наистина прилича на хеликоптер. Но не е препоръчително да го обръщаме наопаки и дори на страни, защото като всеки бензинов двигател и honda, ще се задави с гориво, маслото ще попадне на грешни места. Не е идейно да се ходи после до сервиз за пердашки, само защото сме си обърнали хеликоптера наопаки. Също не е добре да стъпвате на защитния ринг, така нареченият предпазител, защото ще окажете напрежение върху носещите части. Може да изгривите някое рамо на хъба които държи и регулира лопатките / ножовете на пердашката. Един хъб не е никак евтин в зависимост от модела хеликоптер за бетон ! Колкото и да бързате съобразете и пуснете машината плавно за да пазите съединителя. Рязкото зацепване може да нарани повърхността на цилиндъра на центробежният съединител. Плавното пускане го износва с 5% повече, но пази двигателя от рязко натоварване и пази цилиндърчето на центробежният съединител.хеликоптер за бетон, пердашка за бетон, сервиз за пердашки, сервиз за хеликоптериХеликоптер за бетон е ползва предимно за обработване на бетонови повърхности, но някой нови приставки правят пердашката използваема и за други интересни задачи. Например нова приставка тава с полираща повърхност спомага полиране на големи квадратури. С подобна тава за пердашка може да чистите и метете, а с другият тип тава дори да миете под ! Някой иновативни приставки спомагат вече в заглаждането на причинените леки неравности и вълнички при пердашенето на бетона.

Как да поддържаме хеликоптер за бетон !

Като начало винаги да измиваме машината и да отстраняваме полепналият бетон и много добре да почистваме лопатките / ножовете / тавата това ще удължи живота им. Редновно трябва да следим за наличието на греси при движещите части, дали няма наслояване на боклук, маслото в редуктора и двигателният блок, свещите, ремъците и ролките. При пускане на ход пердашката трябва да усещаме как се държи съединителя, ако хеликоптера е с центробежен съединител. При превъртане на винтовият регулатор да следим дали и четирите лопатки застават в правилен работен наклон.

хеликоптер за бетон, пердашка за бетон, сервиз за пердашки, тава за пердашка, тава за хеликоптер

В долният и горният край на всяко жило да поглеждаме дали има нарушаване, разплитане, дали не стърчат скъсани парченца от жилото. Идейно е ако не разбирате и не знаете как точно да смените дадена част да не го правите вие с цел да не повредите хеликоптера за бетон. В такива случай е най-добре да закарате вашата машина в сервиз за пердашки, където има специалисти за тези машини.

хеликоптер за бетон, пердашка за бетон, сервиз за пердашки, редуктор за пердашка, редуктор за хеликоптер

Очаквайте още свежи новини за пердашки, хеликоптери за бетон, електрически пердашки и новости около двойни пердашки ...

 

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.