Автоматинча пердашка за бетон

Posted by editor 05/02/2018 0 Comment(s) НОВИНИ И РЕВЮТА,

автоматична за пердашка, автоматинчна за пердашка за бетон, пердашка за бетон с тава, тава за пердашка цена, тава за хеликоптер, тава за хеликоптер цена, цена на тава за пердашка, цена на тава за хеликоптер, тави цена, тава цена

Хеликоптер за бетон

– иска се оператор за да може да се свърши работата, ако е опитен е голям плюс за високата производителност и крайният резултат. А какво ще кажете за двойна пердашка за бетон без оператор ? Защо не ! Robotus Itally ltd пуснаха на пазара напълно автоматизирана двойна пердашка за бетон без нужда от оператор. Единственото ви оборудване което ви трябва е един лаптоп, които може да бъде дори нисък цениво клас с ниски параметри. Програмата задава курс, вие определяте маршрута на машината с мишката и пускате, това е ! Единственото което трябва да направите след това е да си пиете кафето и да дойдете след 40-60 минути в зависимост от квадратурата на обработваемата площа естествено и да изключите пердашката. Автоматичен хеликоптер за бетон, това е дръзко решение което все пак тази високотехнологична компания е взела и осъществила правилно.

Автоматизирана пердашка за бетон си е истинско откритие честно казано, а и къде някой изобщо дава подобно или близко до това решение да си свършите автоматично работата с по-малък екип от оператори. Познатите на пазара такива пердашки за бетон с автоматична система следвана и управлявана от компютър са само два модела за сега. Този тип хеликоптер за бетон както си има свойте положителни страни, така си има и свойте отрицателни такива. Както всяка пердашка за бетон и тази може да изгасне и да спре, да задълбае на място и софтуера бавно да реагира за да я отмести, което ще е лошо, ще създаде дупка в пода. Но нека гледаме и положителните страни на машината, няма нужда от оператор, няма нужда от храна, вода и тоалетна - е иска се минимална поддръжка разбира се. Редовно да се обслужва с ремъци, смазване, проверка нивото на маслово в блока, маслото в редуктора на хъба на лопатките, износването на лопатките / тавите и да не оставяте резервоара да е с ниско ниво на горивото. Не е полезно пердашката да гълта отайките от горивото, това ще скъси живота на двигателя и ще ви вкара в сервиз за пердашки без да й мигне окото, ако не се грижите правилно за нея.

автоматична за пердашка, автоматинчна за пердашка за бетон, пердашка за бетон с тава, тава за пердашка цена, тава за хеликоптер, тава за хеликоптер цена, цена на тава за пердашка, цена на тава за хеликоптер, тави цена, тава ценаСред най-големите плюсове на тази двойна пердашка за бетон е не само, че не се налага да плащате на оператор за нея, съответно да го обезпечите и против злоуполука и да се чудите дали има опит и дали накрая няма да се налага да викате друг опитен такъв. Довършителните работи не са никакъв проблем на този модел хеликоптер за бетон, той лесно обира неравностите около ъглите, колоните и помни маршрута си за да мине перпендикулярно след това. Умният софтуер не следи само за маршрута и дали хеликоптера за бетон няма да излезе от зададените му квадратури, но следи и за още куп други детайли. Именно да не се застоява на едно място за да не свали нивото на пода и да създаде дупка, да си обере вълничките които се създават от тавите след преминаването му и обирането на неравностите и заглаждане на пода.

Има още много опции свързани със сигурността за околните оператори, малко сензорче което се поставя на ръка от 4-те страни на пердашката следи за преминаващи хора, като спира машината за момент в тази посока или изцяло. При прекалено близост до човек сензора подава сигнал и двигателя на тази пердашка за бетон спира. Модела позволява да се запали отново двигателя след като човека се отдалечи на работна дистанция от умната пердашка. И това е само началото, убедени сме че тази фирма няма да спре до тук с разработките на умни хеликоптери за бетон и ще направят главозамайващи подобрения, които ще се запомнят.

 

 

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.