Тава за хеликоптер – видове тави

Posted by editor 05/02/2018 0 Comment(s) НОВИНИ И РЕВЮТА,

тава за пердашка, тави за пердашка, пердашка за бетон с тава, тава за пердашка цена, тава за хеликоптер, тава за хеликоптер цена, цена на тава за пердашка, цена на тава за хеликоптер, тави за двойна пердашка, тава за двойна пердашка цена

Тава за хеликоптер – видове тави

Тавите могат да бъдат прикрепени към комбайни, двойни пердашки и единични пердашки за бетон. Когато оператора приключи работа с тавата, могат да я махнат и веднага да започнат да полират или мият. За да прикрепите тава към пердашка, поставете тавата върху бетона и след това поставете машината върху нея. Стартирайте двигателя и бавно завъртете лопатките, докато те се захванат с ъглите на скобите заварени към горната част на тавата. За двустепенна пердашка за бетон, всяка серия от остриета се върти в различна посока. Когато гледате отгоре, остриетата отдясно обикновено се въртят обратно на часовниковата стрелка, а другите се завъртат по посока на часовниковата стрелка. Това изисква единят панел да се монтират ъгли на щифтове по различен начин. Помнете това, когато поставяте тава за пердашка, така че отвореният край на ъгъла на щипката да бъде в правилната посока, за да поеме ножовете. Уверете се, че лопатките са плоски и не са под наклон, преди да завъртите. При въртене на тавата, прикрепена към остриета под наклон, може да доведе до дупка в тавата само за един час.

 

 

тава за пердашка, тави за пердашка, пердашка за бетон с тава, тава за пердашка цена, тава за хеликоптер, тава за хеликоптер цена, цена на тава за пердашка, цена на тава за хеликоптер, тави за двойна пердашка, тава за двойна пердашка ценаБъдете внимателни с триенето на тавата!

Имат по-голяма повърхност от ножовете / остриетата, като по този начин създават повече триене върху повърхността на бетона. Тъй като това триене придава по-голям въртящ момент на ротора, те се въртят с по-малко обороти в минута от остриетата. Бъдете наясно с триенето на тавата. Тавите имат по-голяма повърхност от остриетата, като по този начин създават повече триене върху повърхността на бетона. Между тавата и свежия бетон се създава повече напрежение за скоростната кутия. Уверете се, че спазвате препоръките на производителя за поддръжка на скоростната кутия и бъдете подготвени за повече износване на скоростната кутия. Въпреки че увеличената повърхност на панела води до повече напрежение на скоростната кутия и по-малко обороти, тя подобрява производителността. Поради по-голямата повърхност, отнема по-малко време, за да се обработи единица квадратура. Опитните оператори могат да увеличат производителността си с 15% и дори повече, като използват тава за хеликоптер вместо само лопатки на същата машина. Пружинното триене, обаче ограничава размера на шпаклата при задвижване, която оператора може да използва. Тъй като тавата се редува между мокри и сухи бетонни участъци, тя грабва част от повърхностните слоеве и предизвиква тресене на хеликоптера за бетон.
Тавите дават по-високи резултати, има няколко причини за това увеличение на заравняване на повърхността:

 • Тавите са по-широки и по-плоски, отколкото остриетата / ножовете (лопатките).
 • Тавите намаляват до минимум довършителните дейности, причинени от огънати рамена при лопатките.
 • По-ниското контактно налягане на тавите предизвиква по-малко разрязване и понижаване на нивото както и по-малка разлика между височината и центъра на коритото.
 

Времето на тавите - Много от промените влияят върху конкретната обстановка и затрудняват определянето на времето за започване на работа: Наводняване. Не трябва да се работи, ако има вода върху повърхността за работа, защото няма да може да се довърши. Въпреки че някои оператори започват ранно обработване, докато все още е налице вода върху бетоновата повърхност, ползата от този ранен начален старт е потенциaлен риск, тъй като тавата извлича водата на повърхността, това може да предизвика прах и мащабно напукване на бетона. Тъй като тавата леко нарушава повърхността преди да я заглади и това ще позволи просмукването на вода в порите на бетона довеждайки го до напукване на по-късен етап.

 

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.