Тава за пердашка – повишава производителността

Posted by editor 05/02/2018 0 Comment(s) НОВИНИ И РЕВЮТА,

тава за пердашка, тави за пердашка, пердашка за бетон с тава, тава за пердашка цена, тава за хеликоптер, тава за хеликоптер цена, цена на тава за пердашка, цена на тава за хеликоптер, тави цена, тава цена

Тава за пердашка

Поради повишената производителност на тавата и по-добрата качеството при обработката на бетонната повърхност, не трябва да има причина операторите да не могат да започнат работа, когато има наличие на вода. Това показва, че повърхността на плочата е достатъчно твърда за обработка с най-леката възможна пердашка за бетон. Когато вече бетона може да поддържа оператора пеш при приблизително ¼ инча (3 см) дълбочина на настилката, плюс теглото на хеликоптера за бетон без да се вкопае и наруши нивото и  повърхността. Тъй като те произвеждат по-малко контактно налягане, задвижвани с тава двойни пердашки могат да започнат да се движат по-рано, отколкото двойни пердашки с лопатки. Способността на тавата да разчупи повърхността и да увеличи производителността, също така операторите трябва да чакат по-дълго, преди да стъпят на плочата. По този начин, когато се ползва тава се увеличава времевият прозорец и може по-дълго да се обработва повърхността. Ако плочата е прекалено твърда, можете да добавите допълнителна тежест към машината за довършителни работи, за да удължите времето, което е необходимо за обработка и това ще доведе и количество мощност.

 

 

При пердашка за бетон с тавa, повечето оператори преценяват кога да започнат работа, като преценяват височината на хоризонталния ръб, създаден между неприпокриващите се тави. Хеликоптера за бетон, оборудвана с тави, трябва да създава височина на откоса от 6 см.

Въпреки, че използването на пердашки за бетон с тавa, може също да удължи времето, необходимо за обработка на повърхността, като позволи на работниците да започнат по-рано площите. Ранното стартиране обикновено не е практично, тъй като операторите оставят следи в бетона от тежестта на машината оказваща натиск върху лопатките или тавите в зависимост какво ползвате. Когато се изискват високи номера на плоскостта на пода, изключително важно е да се сведе до минимум нарушаването на повърхността, причинено от отпечатъците от тавите или ножовете или стъпки. Заявка за поставяне. Обикновено бетонът е готов за обработка с хеликоптер за бетон в същия ред, в който е поставен. Определени области обаче могат да бъдат готови за обработка с пердашка за бетон пред други. Райони, които изсъхват по-бързо, включват повърхности които са съседни от водачите на замазки, профили на краищата, ъгли, стени и колони, както и повърхности, изложени на слънце и вятър. Ниският бетон се срива по-бързо.
Ръководителят на операторите трябва да следи за области, които изсъхват по-бързо от цялостното разположение трябва да назначат оператори да се занимават първо с тези области. Тези зони трябва да се укрепят отново с машина. Когато са зададени номера на повърхността зададени, обработката обикновено се стартира по-рано, за да се получи достатъчно количество хоросан за операциите за изравяване, необходими за постигане на определената плоскост. Поради тенденцията към по-равни подове, операторите обикновено започват да обработват възможно най-бързо (по това време, когато неравностите са ¼ см дълбоки).тава за пердашка, тави за пердашка, пердашка за бетон с тава, тава за пердашка цена, тава за хеликоптер, тава за хеликоптер цена, цена на тава за пердашка, цена на тава за хеликоптер, тави цена, тава ценаЕдно забележително изключение от тази практика е, когато изпълнителите използват дистанционно направлявани самоходни пердашки, които произвеждат много равни подове без много изправяне. Повечето оператори изчакват по-дълго, за да изравняват тези плочи. Обработката на бетона по-рано понижава равността на пода под тази, осигурена от дистанционно направляваната пердашка за бетон, като по този начин се изискват допълнителни усилия за постигане на желания резултат. Височина на ръба на стените. Тъй като тавите се използват на пердашки за бетонхеликоптери за бетон, двойни пердашки, между тавите се създава хоросан. Използвайте височината на този ръб, за да прецените кога да започнете обработката. Някои оператори започват да се движат достатъчно рано, за да създадат 2 сантиметров висок ръб на хоросан между тавите. Други оператори чакат, създавайки ръб от ¼ см или по-малко. Въпреки че висококачествените подове могат да бъдат произведени с високо билото, трябва да се положат повече усилия и труд, когато билото е твърде високо (прекалено много хоросан) или твърде ниско (недостатъчно хоросан). Поради това повечето изпълнители чакат, докато хеликоптера за бетон с тава създаде ¼- до ½-см височина на билото.

тава за пердашка, тави за пердашка, пердашка за бетон с тава, тава за пердашка цена, тава за хеликоптер, тава за хеликоптер цена, цена на тава за пердашка, цена на тава за хеликоптер, тави цена, тава ценаЗа да постигнете този диапазон на височината, започнете да се движите плаващо, като оставяте около дълбок отпечатък в бетона. Наблюдавайте белезите от тавата. Когато бетонът е прекалено мек, остър завой с машина за придвижване на машината кара тавите да се вкопчват в пода, създавайки нарушаване при всяко завъртане на машината. Ако това се случи, изчакайте бетонът да се втвърди още повече или кажете на операторите да забавят завоя, така че тавите да не причиняват сериозно понижаване на равността на пода. Някои оператори елиминират завоите по първия плаващ преход, като се движат напред и след това се припокриват с обратен преход. Условия за поставяне. Условията на мястото на работа по време на бетоновото разполагане влияят и на времето за обработка с пердашка за бетон. При горещи, ветровити дни операторите може да се притесняват за твърде бързото обработване на плочата и да започнат по-рано обработката на бетоновата повърхност. Неопитните оператори, недостигът на работна сила или ниският капацитет на хеликоптера, може също така да мотивира оператора да започне да оперира по-рано от планираното. Планирането напред за тези потенциални ситуации ще помогне да се сведе до минимум ефектът, който те имат върху определянето на времето за обработката с пердашки за бетон, разход на гориво, финанси за жива работна ръка и др.

 

 

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.