Пердашка за бетон Atlas Copco

Posted by editor 01/02/2018 0 Comment(s) НОВИНИ И РЕВЮТА,

пердашка за бетон, atlas copco, хеликоптер за бетон, пердашка atlas copco, хеликоптер atlas copco

пердашка за бетон

Atlas Copco проектира този нов модел пердашка за бетон с защитна функция QuickStop за колан, който незабавно спира въртенето на лопатките. Специално въженце служи да се закачите от колана ви до дръжката на хеликоптера за бетон. В допълнение, QuickStop не спира двигателя, когато спусъкът е освободен, т.е. се разкачите от машината инцидентно съединителя се отделя и пердашката няма да се завърти. На това му се казва иновация за защита на оператора !

 

Машините са оборудвани с газови двигатели на Honda, които осигуряват мощност от 5,5 до 9 к.с. Те предлагат променливи скорости за разнообразни задачи - от високи и ниски обороти с голям въртящ момент за мощ. Моделите TP предлагат стандартна стъпка на завъртане за прецизно регулиране, докато версиите на QP са оборудвани с ъглова стъпка за бързо регулиране. Настройване на този модел хеликоптер за бетон на терен е удобна, защото доста хитро са разположили винтовият регулатор до ръката на оператора.

Тези модели TP са с производствено доста здрави жила, както и сгъваеми де-вибриращи дръжки за повишен комфорт. Разглобяемите дросели могат да се преместят от лявата на дясната дръжка.

Машините са компактни и сравнително леки, тежащи едва 59 кг. Това осигурява лесна маневреност за широк спектър действия, от тротоари до пътища. Модела пердашка също така позволява на операторите да работят близо до прагове, колони, трудно достъпни тесни помещения.

пердашка за бетон, atlas copco, хеликоптер за бетон, пердашка atlas copco, хеликоптер atlas copcoBG 245 е снабден с пластмасов защитен пръстен с гумени тампони, за да предотврати повреждане на стените при работа до тях, което го прави идеален за използване в закрити помещения. Където друг вид пердашка за бетон не би се справила поради редица технически невъзможности. По-големите размери на от тази серия хеликоптери за бетон са BG 375 и BG 475 те предлагат ефективна работа при по-големи площи, много външни приложения, като например алеи, паркинги, тротоари и др.

Предно разположената комфортна ръкохватка на пердашката служи за бърз и лесен транспорт или преместване. При проблем да съберете машината в колата си можете да разглобите дръжката на този модел пердашка и това ще ви даде възможност да я поберете.
Повечето модели пердашки за бетон нямат тази възможност и ограничават операторите от към транспортни опции, което е проблем в дадени ситуации. Как се пренася хеликоптер за бетон без разглобяема дръжка, отговора е много трудно и в дадени моменти и разход за външен транспорт.

Единственото неудобство на тази пердашка за бетон е че е ръчна и не можете да седите и да работите както при двойна пердашка за бетон.

Интересен факт за този модел пердашка за бетон е че освен тази модерна защита от изпускане на контрола е че тя е доста дуракоустойчива, точно като за нашия пазар. Никой не обича да ходи в сервиз за пердашки и да дава маса пари за ремонт на хеликоптер, това е разход които трябва да се сведе до минимум. Части за пердашка може да се намерят почти на всякъде, но не й на ниски цени, ние за това се амбицирахме и го постигнахме. Можем да ви предложим части за пердашки на конкурентно ниски цени и то с високо и гарантирано качество т.е.

Имате гаранция на получените части за пердашка не само на документ, а реално и всички части за хеликоптер предложени от нас са придружени с високо ниво на обслужване. Не се колебайте да ни позвъните за консултация относно вашата пердашка за бетон, ние сме насреща по телефон и имейл, а защо не и на чат.

пердашка за бетон, atlas copco, хеликоптер за бетон, пердашка atlas copco, хеликоптер atlas copcoХеликоптер за бетонпердашка за бетон ?
Така ги наричат, какво трябва да знаем при закупуване на пердашка за бетон ! Важно е да гледаме разход на гориво, мощност на двигателя, килограми, марка и модел,цена за частите и колко е гаранцията.

Всички пердашки за бетон са на различни цени, определяйки бюджета си ние си определяме и качеството на машината.

Давайки малко повече пари не само, ще получим качествен хеликоптер за бетон, но и по-издръжлива пердашка, малко по-дълга гаранция и някой друг консуматив за нея.

Обикновенно някой фирми продават пердашки за бетон с тава за пердашка или с лопатки за хеликоптер, но трябва да се гледа офертата. Най-важното е машината да си избие инвестицията в пъти за да може да има смисъл от всичко това.

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.