Сервиз и ремонт на пердашки / хеликоптери за бетон

Posted by editor 25/01/2018 0 Comment(s)

ремонт на пердашки за бетонПри нас можете да намерите голямо разнообразие от резервни части, консумативи на изключително атрактивни цени за цялата позната гама пердашки за бетон. Извършваме ремонт на пердашки за бетон -  електричеси, бензинови и двойни. Също така предлагаме и извънгаранционен сервиз за пердашки, който обхваща различни типове лека строителна техника.

Разполагаме с квалифициран персонал за извършване на специализирани ремонти на пердашки за бетон, също така наричани хеликоптери. Предлагаме ремонт на машини с бензинови, дизелови и електрически двигатели. При нас можете да закупите части и консумативи за пердашки от всички марки и модели познати на пазара.

ремонт на редуктори за пердашкиНие предлагаме ремонт на електрически двигатели на пердашки за бетон, както и части за тях. Имаме изградени дългогодишни контакти за вносни 

резервни части за пердашки

. Те могат да бъдат нови или употребявани в зависимост от вашият бюджет и желания за качество. Разполагаме със сервизно оборудване, което прави повечето хеликоптери за бетон, подлежащи на ремонт. Високото качество на предпаганите от нас резервни части гарантира, нивото на ремонт и надежността на вашата пердашка за бетон след това.

Сервизираме редуктори на всички познати марки и модели на пердашки за бетон, коректно, бързо, качествено и на конкурентни цени. Можем да ви консултираме за превенция на вашата пердашка за бетон с цел да се избегнат сериозни механични повреди.

Износването на предавателните елементи на движението в пердашките за бетон са най-честият проблем.
Превантивните мерки са най-добрият метод за избягване на сериозни механични повреди. Препоръчваме на Вас нашите клиенти да следите ремъчната предавка за нивото на износване. Можете да се консултирате с нас за въпроси свързани с центробежният съединител на вашата пердашка за бетон. Необходимо е да се следи нивото на износване и на лопатките на хеликоптера от които зависят качеството и производителността на машината.

сервиз на пердашкиРедовната смяна на въздушният филтър и маслото на двигателя, ще запази и удължи живота на пердашката, поддържайки я в работен, високо производителен режим. Жилата на хеликоптера също трябва да бъдат наблюдавани и подменяни за безпроблемната работа на машината. Честата повреда на даден компонент в пердашката Ви е знак, че е необходимо да се извърши диагностициране и подмяна на повреденият компонент.


филтър за пердашкаПоддържайте вашата пердашка за бетон чиста (почиствайте я винаги след работа), защото полепналият по нея бетон е сред най-честите причини за механично (абразивно износване) на компонентите на пердашката.

Също така можем да Ви предложим ремонт на хидравлика. Високо квалифицирания екип от специалисти, с които разполагаме може да отстрани повредите на Вашите хидравлични машини. Предлагаме разнообразие от части и консумативи за ремонт на хидравлика и хидравлични съоръжения.

Различните модели пердашки за бетон имат различно износване на въртящите и триещи компоненти при работа, което води до необходимостта за тяхната подмяна. Редуктора на пердашката е изцяло изграден от механична усилен система от зъбни колела с различен диаметър и при работата им е желателно те да бъдат добре смазани за да се намали тяхното износване. Можете да придобиете представа от предходната картинка, както и от фигура две схематично.
 
 

сервиз на редуктори за пердашки
ремонт на хеликоптери

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.