Видео клипове на хеликоптер за бетон

Posted by editor 30/01/2018 0 Comment(s) ВИДЕОКЛИПОВЕ НА ПЕРДАШКИ,

 

Нека да видим какво представлява електрическа пердашка за бетон и какви предимства има тя пред бензиновите. Повече от ясно е че електрическата пердашка е по-лесна за транспорт, поради свободата да я обърнете както си пожелаете. При бензиновите пердашки за бетон това може да доведе до задяване с гориво и други проблеми. Бензиновата пердашка иска повече поддръжка, редовно да се сменя въздушен филтър, маслото, понякога се късат жила, трябва да я зареждате с гориво, шумът е много силен, и изгорелите газове са вредни за здравте в закрити помещения.


Предимствата на електрическата пердашка са че тя не се нуждае от гориво, не бръмчи съответно и шумът е по-малко, няма изгорели газове и вредни емисии, няма нужда от смяна на масло и въздушен филтър. Не се късат жила, защото управлението й е с кабел и електрически спусък, единствено зависи от наличието на ел. ток и дължината на захранващият кабел. Но пък за това има и доста дълги кабелни макари за да можете да пуснете захранване до 50-100 метра при нужда.

Електрическата пердашка за бетон е по-издръжлива във времето при правилна експлоатация, редуктора е и подсилен и по-издръжлив. Единствено лопатките на хеликоптера трябва редовно да се почистват от бетонови налепи за да се избегне корозията и по-бързото им износване.

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.