Видеоклип на хеликоптер за бетон

Posted by editor 30/01/2018 0 Comment(s) ВИДЕОКЛИПОВЕ НА ПЕРДАШКИ,

В това видео ще ви покажем, полиране на бетонов под в промишлено предприятие с двойна пердашка. Полирането с нея е в пъти по-лесно поради оказващият натиск от килограмите на машината.

Другата приятна част е че няма да се борите ръчно с нея както при единичните пердашки за бетон, а просто ще си седи и ще си полирате.

Обърнете внимание как тази двойна пердашка полира този под преди и след нея, желателно е да пръскате с вода и препарат при тази операция. Иначе рискувате да има надрасквания на пода, все пак пердашката си тежи, оператора също оказва допълнителен товар.

Изглежда лесно и забавно да се полира пода чрез тази машина тя дава възможност бързо и качествено да си свършите работата и резултата винаги да е висок. При работа с двойна пердашка е добре преди всичко да обезопасите периметъра от абразивни частици различни от препарата за полиране. Иначе в следствие на абразивът не само ще нарушим повърхностният слой на пода. Не забравяйте след работа добре да почистите машината, това ще запази по-дълго време здрава и в работен режим.

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.