Видеоклип на електрическа пердашка за бетон

Posted by editor 30/01/2018 0 Comment(s) ВИДЕОКЛИПОВЕ НА ПЕРДАШКИ,

Като цяло електрическата пердашка е по-лесна за управление от бензиновата това е важно, ако оператора няма особен опит или дори никакъв опит.

Електрическите хеликоптери са доста прецизни и нямат тези вибрации както бензиновите пердашки, това им позволява да заглаждат до 5 мм бетонови, пясъчни и други смеси.

Пазете електро двигателя на пердашката сух и далече от влага и вода не го мийте с мокър парцал за да не предизвикате късо съединение.

Ако случайно стане късо съединение, първо изключете захранването на електро пердашката и я занесете за ремонт в оторизиран сервиз за електрически пердашки.

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.