Пердашка за бетон HONDA двигател 60 см

НОВ! Пердашка за бетон HONDA двигател 60 см

Пердашка за бетон под наем с двигател HONDA Cimex PT600 е пердашка за бетон с диаметър 60 см. Пердашката за бетон е предназначена за заглаждане на бетона и изработка на шлайфан бетон. Задвижването на пердашката е поверено на бензинов двигател ХОНДА модел GX160. Cimex PT600 е пердашка която ще привлече вашето внимание с няколко основни предимства - двигател Хонда, редуктор произведен в Италия. Ръководени от дългогодишният ни опит в машините под наем в тази пердашка за бетон, ние съчетаваме констукция гарантираща дълъг експлоатационен живот, висока производителност и атрактивна цена. 

 

Ръкохватката на пердашката под наем е с регулатор за височината, позволяващ максимално удобство на оператора, независимо от неговият ръст. Винтовия регулатор за наклона на лопатките на пердашката за бетон, също е разположен удобно, позволявайки бърза корекция на ъгъла за постигане на максимално добър резултат при шлайфането на бетона. 

Задвижването на пердашката за бетон под наем е поверено на двигател HONDA GX160, който чрез ремъчна предавка с центробежен съединител, предава дижението към алуминев редуктор с подобрено охлаждане. За защита от стартиране без масло (ниско ниво на маслото) двигателят на пердашката е снабден с датчик за нивото на маслото / защита.

 

 

Пердашката за бетон под наем Cimex е снабдена с :
•    Регулатор за наклона на лопатките
•    Регулатор за височината на ръкохватките
•    Редуктор с усилено лагеруване за увеличаване на въртящия момент.     
•    Предпазни рингове на лопатките    
•    Авариен стоп

 

Техническа характеристика:

Брой лопатки:     4
Размери на лопатките (mm):     230 х 125
Обороти на лопатките (vpm):     от 60 - 100

 

Двигател:
Гориво:     Бензин
Модел:     HONDA GX160, 4-тактов
Мощност (hp):     5.5
Брой цилиндри:     1
Охлаждане:     Въздушно

 

ПериодЦена без ДДС:
24 часа70 лв.
Над 24 часа*49 лв.
Уикенд105 лв.
10 дни350 лв.
20 дни490 лв.
30 дни578 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 1543
  • Модел: PT600
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 0.00 лв.

Етикети: Хеликоптер за бетон HONDA двигател 60 см, Пердашка за бетон HONDA двигател 60 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.