НОВИ ПЕРДАШКИ БЕТОН

НОВИ ПЕРДАШКИ БЕТОН от водещите производители. Предлаганите от нас хеликоптери за бетон са с фабрична гаранция. 

Показване:
Подреждане по:

Електрическа пердашка за бетон IMER DELTA 120

Пердашка за бетон IMER DELTA 120 с ел. двигател 220VТе са идеални машини за изравняване на големи бетонни повърхности, сглобяеми панели и индустриални подове. Благодарение на големия размер на перките, Delta 90 и 120 ускоряват работните цикл..

6 290.00 лв.

Електрическа пердашка за бетон IMER DELTA 60 монофазна

Пердашка за бетон  IMER DELTA 60Това е идеалната машина за изравняване на средни малки повърхности; благодарение на монофазен електродвигател, това е идеалната мощност за всички затворени работни места.Стандартно оборудване:  ..

3 450.00 лв.

Електрическа пердашка за бетон IMER DELTA 90 монофазна

Пердашка за бетон IMER DELTA 90 с ел. двигател 3.6 kwТе са идеални машини за изравняване на големи бетонни повърхности, сглобяеми панели и индустриални подове. Благодарение на големия размер на перките, Delta 90 и 120 ускоряват работните цик..

5 600.00 лв.

Пердашка за бетон Atlas Copco BG 240 H4

Пердашка за бетон  Atlas Copco BG 240 H4 – професионална машина за обработка на бетонови повърхности от един оператор. Хеликоптера е с компактни габарити и килограми позволяващ управление от оператори с нисък, без опит и професионалисти. ..

3 891.00 лв.

Пердашка за бетон Atlas Copco BG245

Пердашка за бетон  Atlas Copco BG245 - професионална машина за обработка и шлайфане на бетон. Дизайна на този хеликоптер за бетон е предвиден за лесно препозициониране на работният ъгъл и това я прави лесна за боравене от оператори както с нисък..

3 890.00 лв.

Пердашка за бетон Atlas Copco BG370 H5

Пердашка за бетон Atlas Copco BG 370 H5 – модела е професионален, високо производителен поради техническите си параметри. Хеликоптера е прецизно балансиран от към ергономичност и мощност на двигателя за постигане на професионален резултат.П..

4 069.00 лв.

Пердашка за бетон Atlas Copco BG375 H5 F BC TP

Пердашка за бетон Atlas Copco BG375 H5 F BC TP – модела е професионално изпълнение на известната марка, предлага много сериозни възможности за обработка на бетонови повърхности. Поради перфектно балансираните си технически възможности хеликопт..

4 297.00 лв.

Пердашка за бетон Belle PRO 600X

Пердашка за бетон Belle PRO 600X – интелигентен вариант и професионална реализация. Модела е доста компактен и позволява неговата употреба в тесни пространства, което му дава предимства. Поради размерите си пердашката е лесна за употреба от оп..

4 345.73 лв.

Пердашка за бетон Belle PRO TILT 900M

Пердашка за бетон Belle PRO TILT 900MПодобрени характеристики за по-висока ефективност. Тези машини дават на оператора възможност за по-бързо регулиране като по този начин повишават производителността и подобряват качеството на бетонната плоча. ..

4 291.00 лв.

Пердашка за бетон Bisonte EP600 S

Пердашка за бетон Bisonte EP600 S  – компактен, но професионален модел за шлайфане на бетонови повърхности. Хеликоптера има оптимизирани технически параметри давайки му предимство за лесна, надежна и продължителна работа.Пердашкат..

2 112.00 лв.

Пердашка за бетон Bisonte EP900 H

Пердашка за бетон Bisonte EP900 H – професионална машина за шлайфане, заглаждане и полиране на бетонови повърхности. Техническите й параметри я правят лесна за опериране в тесни помощения и коридори от един оператор.Пердашката Bisonte EP900..

2 280.00 лв.

Пердашка за бетон Cimex PT600

Пердашка за бетон Cimex PT600 е професионална високоефективна при обработка на бетонови повърхности. Задвижвана от бензинов висококапацитивен двигател с оптимален разход на гориво, пердашката за бетон е подходяща за употреба, както на закрити та..

1 914.00 лв.

Пердашка за бетон Cimex PT900

 Пердашка за бетон Cimex PT900 – професионален балансиран и ергономичен дизайн ориентиран към високи резултати при обработката на бетонови повърхности. Хеликоптера Cimex PT900 е тясно специализирана професионална серия за обработка на бето..

2 034.00 лв.

Пердашка за бетон ENAR TIFON 1200H

Пердашка за бетон ENAR TIFON 1200HПердашките за бетон се ползват за заглаждане на големи площи необработен бетон. Пердашките заглаждат повърхностите до 10 пъти по-бързо от стандартното пердашене. Най-често ползваните пердашки (още наричани хелико..

4 047.00 лв.

Пердашка за бетон ENAR TIFON 1200HF

Пердашка за бетон ENAR TIFON 1200HFПердашките за бетон се ползват за заглаждане на големи площи необработен бетон. Пердашките заглаждат повърхностите до 10 пъти по-бързо от стандартното пердашене. Най-често ползваните пердашки (още наричани хелик..

4 275.00 лв.

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.