Пердашка за бетон Bisonte EP900 H

Пердашка за бетон Bisonte EP900 H

Пердашка за бетон Bisonte EP900 H – професионална машина за шлайфане, заглаждане и полиране на бетонови повърхности. Техническите й параметри я правят лесна за опериране в тесни помощения и коридори от един оператор.

Пердашката Bisonte EP900 H е перфектно балансирана и параметрите й дават възможност на оператора лесно да я навигира между, колони около стени, прагове. Габаритите на машината са стандартни, а оборотите позволяват висока производителност дори оператора да е с малък или без опит.

Дизайна на хеликоптера е технически балансиран за бързина, комфорт и лесна манипулация на машината както в тесни така и на открити площадки.
Винтовият регулатор е разположен на дръжката пред оператора за бърз и лесен достъп за промяна на работният ъгъл на лопатките. Сгъваеамата дръжка и разположената транспортна кука над резервоара за гориво дава възможности на оператора за транспортиране на машината.

Защитата от изпускане на контрола над пердашката предпазва оператора от нараняване, а защитният ринг около лопатките ги пази от механична повреда.

Датчика разположен на двигателният блок, следи за ниско ниво на маслото и не позволява старт при недостатъчно ниво на маслото и по този начин го предпазва от механични повреди.

Предимствата на хеликоптера са съотношението на тегло, мощност, обороти, площ на лопатките, балансиран разход на гориво, транспортна кука и не на последно място, защита от изпускане.

Задвижването на машината е поверено на двигател Honda 
GX 160 с въздушно охлаждане, четиритактов, бензинов, а движението се предава от ремък, добре защитен под капак.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава910 мм
Диаметър на защитния ринг910
Обороти40-115 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло66 кг
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4477
  • Модел: EP900 H
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 2 280.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон Bisonte EP900 H, EP900 H, Bisonte EP900 H, хеликоптер за бетон EP900 H, пердашка EP900 H, пердашка bisonte, хеликоптер bisonte ep900 h, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки bisonte, пердашки bisonte цени, bisonte пердашки втора ръка, евтини пердашки bisonte

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.