Пердашка за бетон Atlas Copco BG245

Пердашка за бетон Atlas Copco BG245

ПЕРДАШКА ЗА БЕТОН ATLAS COPCO BG245Пердашка за бетон  Atlas Copco BG245 - професионална машина за обработка и шлайфане на бетон. Дизайна на този хеликоптер за бетон е предвиден за лесно препозициониране на работният ъгъл и това я прави лесна за боравене от оператори както с нисък или малък опит, така и от професионалисти. Характеристиките на пердашката за бетон, позволяват постигането на висока производителност и качество при обработката на бетона.

Пердашката за бетон Atlas Copco BG245 е изключително гъвкава с големите си възможности насочени към ергономията за оператора - регулиране на височината на дръжката, защитата от изпускане, удобно позиционираният лост за газта, лоста за обтегача на задвижващият ремък и безстепенният винтов регулатор за наклона на лопатките.   

Защитата от изпускане от оператора, гаси автоматично пердашката, предпазвайки го от нараняване и злополуки.

Вграденият датчик за защита от ниско налягане на маслото, защитава надеждно двигателя от стартиране при ниско ниво.

ПЕРДАШКА ЗА БЕТОН ATLAS COPCO BG245Сред основите предимства при транспотриране е съхранение е сгъваемата дръжка, която позволява хеликоптера за бетон да бъде транспортиран дори и в автомобил тип комби.

Разположената над резервоара за гориво кука, служи за лесно повдигнане на машината там къде е нужна.

Пердашката, тежи само 60 килограма, кото прави Atlas Copco BG245 бърза и лесна за управление  върху обработваната повърхност.

Задвижването е поверено на двигател HONDA GX120, осигуряващ необходимата мощност и оптимално ниска консумация на гориво. Двигателят на хеликоптера за бетон е четиритактов с  въздушно охлаждане.

Лопатките на Atlas Copco BG245 са със защитен ринг с цел безопасност при работа за оператор, като ринга предпазва и самите лопатки при шлайфане на бетон около ръбове, ъгли, стени и прагове.

Опционално към Atlas Copco BG245 има възможност за монтаж на транспортни колела за лесно пренасяне от един оператор.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки600 мм
Работен диаметър с тава610 мм.
Диаметър на защитния ринг610 мм
Обороти44-160
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе / опция
Тегло60
Двигател
Марка на двигателяHONDA
МоделGX120
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 година
Физически лица1 година

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4891
  • Модел: BG245
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 3 890.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон 60 см, Пердашка за бетон Atlas Copco BG245, пердашка Atlas Copco BG245, пердашка atlas copco, хеликоптер Atlas Copco, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки atlas copco, пердашки atlas copco цени, atlas copco пердашки втора ръка, евтини пердашки atlas copco

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.