Пердашка за бетон Atlas Copco BG370 H5

Пердашка за бетон Atlas Copco BG370 H5

Пердашка за бетон Atlas Copco BG 370 H5 – модела е професионален, високо производителен поради техническите си параметри. Хеликоптера е прецизно балансиран от към ергономичност и мощност на двигателя за постигане на професионален резултат.

Пердашката за бетон има защита от изпускане на управлението от оператора, като гаси двигателя с цел да го предпази от нараняване.
Високата си производителност дължи на доброто техническо изпълнение при което се получава баланс между мощност, ергономика и комфорт за оператора.

Защитата на двигателя е поверена на функционален датчик, които следи нивото на маслото и го предпазва от старт при ниско ниво на течността, избягвайки механична повреда.

Предимствата на този модел пердашка за бетон са двойно сгъваемата дръжка, транспортната кука разположена над резервоара за гориво. Предната ръкохватка на машината, мястото на винтовия регулатор и възможността за монтиране на транспортни колела дават още възможности.

Задвижването е поверено на бензинов двигател
Honda GX 160 с въздушно охлаждане, четиритактов с оптимален разход на гориво. Предаването на движението става посредством ремък и обтегачна система, добре защитени зад капак.

Лопатките на пердашката лесно могат да се поставят в желания работен ъгъл посредством комфортно разположеният винтов регулатор на дръжката за управление.

На този модел може да се монтират колела за лесно транспортиране от един оператор.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава950 мм
Диаметър на защитния ринг950 мм
Обороти40-115 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе / Опционално
Тегло89
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4461
  • Модел: BG370 H5
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 4 069.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон Atlas Copco BG370 H5, пердашка Atlas Copco BG370 H5, пердашка atlas copco, хеликоптер Atlas Copco, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки atlas copco, пердашки atlas copco цени, atlas copco пердашки втора ръка, евтини пердашки atlas copco

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.