Пердашка за бетон Atlas Copco BG375 H5 F BC TP

Пердашка за бетон Atlas Copco BG375 H5 F BC TP

Пердашка за бетон Atlas Copco BG375 H5 F BC TP – модела е професионално изпълнение на известната марка, предлага много сериозни възможности за обработка на бетонови повърхности.
Поради перфектно балансираните си технически възможности хеликоптера дава сериозна мощност, прецизност, бързина и леснота в навигирането и управлението от един оператор.

Хеликоптера с модерна техничски изработена двойно сгъваема дръжка, ергономиката й позволява редица опции, лесно изпълними дори от оператори с малък или без опит. Машината е предвидена за лесна навигаци и сравнително бърз контрол по време на обработката на бетоновите повърхности.

Добре разположеният винтов регулатор, дава възможност за бърза смяна на работният ъгъл на лопатките по време на работа на машината.

Двойно сгъваемата дръжка е професионално изпълнение на модела Atlas Copco BG375 H5 F BC TP с цел да даден максимални възможности на оператора. Тези й възможности са ценни при транспортиране или преместване на машината.
Габаритите са й големи с цел покриване на максимално много площ при обработка на бетонови повърхности. Пердашката е 84 кг. и оказва натиск на обработващото поле и по този начин се постига бързина и високо качество.

Пердашката има вграден датчик защитаващ двигателя от старт при ниско ниво на маслото в блока.
Модела разполага със защита при изпускане на контрола от оператора, като гаси двигателя предпазвайки го от физически наранявания.

Предпазният ринг защитава оператора от нараняване по време на работа и лопатките от механична повреда, когато машината се допира до прагове, ъгли, стени и колони.

Сериозно предимство на машината е мощният двигате, лесната манипулация на машината, натиска на обработваемата площ, добре балансираният разход на гориво, добре разположеният винтов регулатор. Идеално разположената транспортна кука над резервоара за гориво дава на оператора лесно да я повдигне при транспорт.

Двигателя е
Honda GX 160 с въздушно охлаждане, бензинов, 3,1 литра с прецизно балансиран разход, усилен редуктор, ремъчно предаване на движението защитен с капак.

Опционално може да се монтират транспортни колела за лесно пренасяне на машината.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава945 мм
Диаметър на защитния ринг950 мм
Обороти40-115 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе/ Опционално
Тегло84
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4258
  • Модел: BG375 H5 F BC TP
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 4 297.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон Atlas CopcoBG375 H5 F BC TP, пердашка Atlas Copco BG375 H5 F BC TP, пердашка atlas copco, хеликоптер Atlas Copco, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки atlas copco, пердашки atlas copco цени, atlas copco пердашки втора ръка, евтини пердашки atlas copco

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.