Пердашка за бетон Belle PRO 600X

Пердашка за бетон Belle PRO 600X

Пердашка за бетон Belle PRO 600X – интелигентен вариант и професионална реализация. Модела е доста компактен и позволява неговата употреба в тесни пространства, което му дава предимства.
Поради размерите си пердашката е лесна за употреба от оператори с различна степен на квалификация или дори без такава. Балансираният и дизайн позволява лесно да се шлайфат или полират бетонови повърхности, техническите параметри дават на модела висока производителност.

Belle PRO 600X е модел пердашка за бетон даваща възможности на оператора за лесно навигиране при опериране върху бетонови повърхности. Сгъваемата дръжка позволява от своя страна лесно пренасяне на машината от един оператор.

Винтовият регулатор които е разположен непосредствено зад двигателя, дава възможност да задавате ъгъл на лопатките за оптимален резултат.

Предпазният въртящ ринг пази оператора от нараняване и лопатките на машината като дава отстояние от стени, прагове и ъгли.

Собственото тегло на хеликоптера е 53 килограма, позволявайки на един оператор да пренесе машина бързо и лесно с лек комби автомобил.

Датчика за ниско ниво на маслото предпазва двигателя при старт с ниско ниво маслото, като не позволява на машината да стартира.

Двигателя на пердашката Belle PRO 600X е HONDA GX120, бензинов четиритактов с въздушно охлаждане на блока. Мощността, размерите, кубатурата и охлаждането са перфектно балансирани давайки възможност за оптимален резултат при обработката на бетонови повърхности.

Модела Belle PRO 600X не позволява монтиране на транспортни колела.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки600 мм
Работен диаметър с тава610 мм
Диаметър на защитния ринг610 мм
Обороти60-90 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло53
Двигател
Марка на двигателяHONDA
МоделGX 120
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4844
  • Модел: Belle PRO 600X
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 4 345.73 лв.

Етикети: Пердашка за бетон Belle PRO 600X, Belle PRO 600X, Пердашка за бетон Belle PRO, пердашка Belle PRO, пердашка belli pro, хеликоптер belli pro, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки belli pro, пердашкиbelli pro цени, belli pro пердашки втора ръка, евтини пердашки belli pro

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.