Пердашка за бетон Belle PRO TILT 900M

Пердашка за бетон Belle PRO TILT 900M

Пердашка за бетон Belle PRO TILT 900M

Подобрени характеристики за по-висока ефективност. Тези машини дават на оператора възможност за по-бързо регулиране като по този начин повишават производителността и подобряват качеството на бетонната плоча.
 

Технически параметри: 
Мощност:4000 W 
Дължина /мм/:2021.00 мм
Широчина /мм/:992.00 мм
Мощност, в конски сили:5.40 HP 
Височина /мм/:1005.00 мм
Модел:PRO TILT 900M 
D,мм:900 мм 
Обороти без товар*:65-155 об./мин. 
Двигател :Бензин 
Тегло:98.00 kg 
Модел на двигателя:Honda GX 160

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4699
  • Модел: TILT 900M
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 4 291.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон Belle PRO TILT 900M, TILT 900M, пердашка за бетон Belle PRO TILT 900M, Belle PRO TILT 900M, Пердашка за бетон Belle PRO, пердашка Belle PRO, пердашка belli pro, хеликоптер belli pro, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки belli pro, пердашкиbelli pro цени, belli pro пердашки втора ръка, евтини пердашки belli pro

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.