Пердашка за бетон Bisonte EP600 S

Пердашка за бетон Bisonte EP600 S

Пердашка за бетон Bisonte EP600 S  – компактен, но професионален модел за шлайфане на бетонови повърхности. Хеликоптера има оптимизирани технически параметри давайки му предимство за лесна, надежна и продължителна работа.

Пердашката е с компактни габарити, ергономиката й позволява да се оперира с нея в тесни пространства и помещения без проблемно. Дизайна и е ориентиран изцяло за бързина и постигане на оптимални резултати дори от оператор с нисък или без опит. Това прави машината многофункционална и лесна за боравене не зависимо от опитността на оператора.

Хеликоптера е със защита от изпускане, който спира двигателя и предпазва оператора от нараняване. Но това далечен не е всичко за пердашка Bisonte EP600 S.

Сред предимствата са й оптималните габарите, тя тежи само 51 кг. което я прави лесна за преместване и транспортиране дори от един оператор. Разполага с ръкохватка разположена пред двигателя за улесняване на транспортирането от един или двама оператори. Дръжката на пердашката е сгъваема и това и дава възможност за транспортиране в лек комби автомобил.

Датчик следи за ниско ниво на маслото в двигателният блок, предпазвайки машината от старт при ниско ниво на маслото и по този начин предотвратява механични повреди.

Винтовият регулатор е разположен удобно зад двигателя на машината за лесен достъп от оператора, позволявайки смяна на работния ъгъл на лопатките.
Защитния ринг на модела защитава както оператора от нараняване, така и лопатките от механички повреди по време на работа около, колони, ъгли, прагове и стени.

Четиритактовия бензинов двигател с въздушно охлаждане на
Honda GX 160 с оптимален разход на гориво, дава необходимата мощност за висока производителност. Разбира се подаването на газ се поема от обтегача за плавен старт на машината, а предавето на движението е поверено на ремък защитен с предпазен капак.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки600 мм
Работен диаметър с тава610 мм
Диаметър на защитния ринг610 мм
Обороти125
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе / Опционално
Тегло51
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4456
  • Модел: EP600 S
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 2 112.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон Bisonte EP600 S, EP600 S, Bisonte EP600 S, хеликоптер за бетон Bisonte EP600 S, пердашка Bisonte EP600 S, пердашка bisonte, хеликоптер bisonte ep600 s, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки bisonte, пердашки bisonte цени, bisonte пердашки втора ръка, евтини пердашки bisonte

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.