Пердашка за бетон - Bisonte EP900 H / евтина пердашка

НОВ! Пердашка за бетон - Bisonte EP900 H / евтина пердашка

Пердашка за бетон  Bisonte EP900 H – машина за шлайфане, заглаждане и полиране на бетонови повърхности. Техническите й параметри я правят лесна за опериране в тесни помощения и коридори от един оператор.
Защитена с менаника от изпускане на пердашката предпазва оператора от нараняване, а защитният ринг около лопатките ги пази от механична повреда.
Предимствата на хеликоптера са малкото тегло,  високата мощност, обороти, площта на лопатките, балансиран разход на гориво, транспортна кука и не на последно място, защита от изпускане.

Задвижването на машината е поверено на двигател Honda 
GX 160 с въздушно охлаждане, четиритактов, бензинов, а движението се предава от ремък, добре защитен под капак.
 

Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава910 мм
Диаметър на защитния ринг910
Обороти40-115 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло66 кг
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава910 мм
Диаметър на защитния ринг910
Обороти40-115 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло66 кг
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4870
  • Модел: EP900 H
  • Наличност: В наличност
1Закупен
  • 1 180.00 лв.

Етикети: пердашка за бетон, пердашка bisonte EP900 H, пердашка bisonte, евтина пердашка, евтини пердашки, пердашки за бетон цени, honda двигатели, двигатели honda цени, двигател GX120, двигател honda GX160, двигател honda GX270, пердашене на бетон с машина, машина за пердашене на бетон, машина за полиране на бетон, машина за шлайфане на бетон, пердашки за бетон

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.