Пердашка за бетон Cimex PT600

Пердашка за бетон Cimex PT600

Пердашка за бетон Cimex PT600 е професионална високоефективна при обработка на бетонови повърхности. Задвижвана от бензинов висококапацитивен двигател с оптимален разход на гориво, пердашката за бетон е подходяща за употреба, както на закрити така и на открити строителни площадки. Марката и моделите Cimex се отличават с конкурентната си цена и евтината поддръжка на компонентите.

Пердашката Cimex PТ600 стандартно e с винтов регулатор за прецизно настройване на ъгъла на лопатките при работа даващ възможност за прецизност при шлайфане. Компактните размери на пердашката, правят модела PТ600 особено подходящ за работа в малки и тясни помещения, гаражи, коридори. Удобната ръкохватка с регулируем ъгъл на височината, позволява постигането на максимален комфорт при работа с пердашката.

Cimex PT600 разполага със защита от нараняване на оператора. Лоста на лявата ръкохватка е предназначен за авариен стоп, който при изпускане на машината автоматично гаси двигателя. Ремъкът на хеликоптера е покрит със защитен капак, а защитният ринг предпазва лопатките от удар при работа в близост до стени, колони, ъгли и прагове.

Ергономично разположен отдясно, лоста за ръчно подаване на газ е на възможно най-комфортната позиция за оператора. А законтрящият механизъм осигурява безстепенно и плавно регулиране на оборотите. Пердашката разполага с датчик предпазващ двигателя й от стартиране при ниско ниво на маслото.

Един от основните предимства на този модел пердашка е компактните размери, оптималното тегло давайки възможност за лесното й транспортиране.

Въртящият момент от двигателя към редуктора се извършва чрез центробежен съединител и ремъчна предавка. Подсиленото лагеруване на редуктора, гарантира висока надеждност и увеличава въртящия момент. Двигателя на пердашката за бетон е четиритактов с въздушно охлаждането, прецизно регулиран и с оптимални размери, тегло и консумация на гориво.


Опция към пердашката Cimex PT600 е възможността за допълнителен монтаж на транспортни колела, позволявайки лесното й транспортиране от един оператор.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки600 мм
Работен диаметър с тава610 мм.
Диаметър на защитния ринг610 мм
Обороти44-160
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло68
Двигател
Cimexhttp://cmx.cimex.bg/index.php?route=product/category&path=59
Марка на двигателяCimex
МоделG200
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми2 години
Физически лица2 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 2713
  • Модел: PT600
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 1 914.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон 60 см, пердашка cimex, пердашки cimex пердашка за бетеон cimex, cimex пердашка, cimex пердашки, пердашки за бетон cimex, хеликоптер за бетон cimex, хеликоптери cimex, хеликоптери за бетон cimex

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.