Пердашка за бетон Cimex PT900

Пердашка за бетон Cimex PT900

 Пердашка за бетон Cimex PT900 – професионален балансиран и ергономичен дизайн ориентиран към високи резултати при обработката на бетонови повърхности. Хеликоптера Cimex PT900 е тясно специализирана професионална серия за обработка на бетонови повърхности от един оператор.

Ергономията, габаритите и килограмите на машината в съотношение с мощност на двигателя и оптимална консумация на гориво. Това дава на Cimex PT900 технически висока производителност и оптимален резултат.

Добре разположеният винтов регулатор за смяна на работният ъгъл на лопатките дава бърз и лесен достъп на оператора дори по време на работа. Сгъваемата дръжка, странично разположената транспортна кука позволяват лесното преместване на машината.

Лопатките са 90 см стандартно за този модел пердашка и са лесни за почистване. Цялостната поддръжка на машината е с конкурентна цена спрямо други модели на пазара.

Пердашката за бетон Cimex PT900 разполага с защита от изпускане на контрола, като гаси двигателя предпазвайки оператора от физически наранявания.

Интелигентният датчик следящ нивото на маслото, спира машината от старт при ниско или крайно не достатъчно ниво на маслото, предпазвайки я от механични повреди.

Задвижването на пердашката е поверено на четиритактов, бензинов двигател с мощност 6,5 к.с. модел Cimex G200 с въздушно охлаждане и подсилен редуктор. Двигателя Cimex G200 с оптимално ниска консумация на гориво, давайки повече работно време с едно едно зареждане.

Модела няма възможност за монтаж на транспортни колела.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава910 мм
Диаметър на защитния ринг910 мм
Обороти60 – 130 оборота в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло78 кг
Двигател
Марка на двигателяCimex
МоделG 200
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми2 години
Физически лица2 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4707
  • Модел: PT900
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 2 034.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон Cimex PT900, Cimex PT900, хеликоптер за бетон Cimex PT900, пердашка Cimex PT900, пердашка cimex, хеликоптер cimex pt900, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки cimex, пердашки cimex цени, cimex пердашки втора ръка, евтини пердашки cimex, cimex 90 см, пердашка 90 см, пердашка cimex 90 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.