Пердашка за бетон ENAR TIFON 1200HF

Пердашка за бетон ENAR TIFON 1200HF

Пердашка за бетон ENAR TIFON 1200HF

Пердашките за бетон се ползват за заглаждане на големи площи необработен бетон. Пердашките заглаждат повърхностите до 10 пъти по-бързо от стандартното пердашене. Най-често ползваните пердашки (още наричани хеликоптери) са бензиновите. Тази строителна техника е независими от захранване и достатъчно мощни за работа. Качественият шлайфан бетон неизбежно се шлайфа (пердаши) с пердашки.

Гладко движение, осигуряващо отличен краен резултат;
Настройване движението на перките;
Помощна тръба за транспорт;
Комфортно кормило.
 

Технически параметри: 
Модел:TIFON 1200HF
Двигател:Honda GX 270
Мощност:9 HP
Тегло:117 kg.
Диаметър:120 см.
Скорост:140 rpm


Пердашка за бетон ENAR TIFON 1200HF /9HP, 120 см./

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 4330
  • Модел: 1200HF
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 4 275.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон ENAR TIFON 1200HF, пердашка за бетон ENAR TIFON, ENAR TIFON 1200HF, ENAR TIFON, хеликоптер за бетон ENAR TIFON 1200HF, пердашка ENAR TIFON 1200HF, пердашка enar tifon, хеликоптер enar tifon 1200hf, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки enar tifon, пердашки enar tifon цени, enar tifon пердашки втора ръка, евтини пердашки enar tifon, enar tifon 120 см, пердашка 120 см, пердашка enar tifon 120 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.