Пердашка за бетон ENAR TIFON 600H

Пердашка за бетон ENAR TIFON 600H

Пердашка за бетон ENAR TIFON 600H – оптимизирана за високи резултати, качество, бързин и комфорт при обработването на бетонови повърхности. Техническите параметри на хеликоптера позволяват лесната й манипулация в тесни пространства.

Пердашката е с вградена защита и при изпускане на контрола, двигателя автоматично се изключва предпазвайки оператора от физически наранявания.
Въртящият се защитен ринг на машината предпазва не само лопатките от механични повреди при работа около ъгли, прагове, колони, стени, но и оператора.

Ергономиката на хеликоптера е предназначена за бързина и комфорт при продължителна обработка на бетонови повърхности. Придвидливо разположеният зад двигателя винтов регулатор дава лесен и бърз достъп на оператора за промяна на работния ъгъл на лопатките.

Датчика за следене нивото на маслото в двигателния блок, предпазва двигателя от старт при ниски стойности на маслото и по този начин се избягват механични повреди.

Предимставата на модела са съотношението мощност, ниска консумация на гориво, странично разположената транспортна кука и сгъваемата дръжка. Килограмите и ергономиката на машината я правят лесна за транспортиране от един оператор, дори и чрез лек автомобил комби.

Двигателя на пердашката е
Honda GX 160, бензинов, четиритактов с въздушно охлаждане и оптимално нисък разход на гориво. Мощността е 4.0 к.с. предаването на движението е поверено на ремъчна предавка, а подсиления редуктор се грижи за високите обороти.

Модела не разполага с възможност за монтиране на транспортни колела.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки600 мм
Работен диаметър с тава600 мм
Диаметър на защитния ринг610 мм
Обороти125 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло62
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 2766
  • Модел: 600H
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 3 363.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон ENAR TIFON 600H, пердашка за бетон ENAR TIFON, ENAR TIFON 600H, ENAR TIFON, хеликоптер за бетон ENAR TIFON 600H, пердашка ENAR TIFON 600H, пердашка enar tifon, хеликоптер enar tifon 600h, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки enar tifon, пердашки enar tifon цени, enar tifon пердашки втора ръка, евтини пердашки enar tifon, enar tifon 60 см, пердашка 60 см, пердашка enar tifon 60 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.