Пердашка за бетон ENAR TIFON 900HF

Пердашка за бетон ENAR TIFON 900HF

Пердашка за бетон ENAR TIFON 900HF

Пердашките за бетон се ползват за заглаждане на големи площи необработен бетон. Пердашките заглаждат повърхностите до 10 пъти по-бързо от стандартното пердашене. Най-често ползваните пердашки (още наричани хеликоптери) са бензиновите. Тази строителна техника е независими от захранване и достатъчно мощни за работа. Качественият шлайфан бетон неизбежно се шлайфа (пердаши) с пердашки.

Гладко движение, осигуряващо отличен краен резултат;
Настройване движението на перките;
Помощна тръба за транспорт;
Комфортно кормило.
 

Технически параметри: 
Модел:TIFON 900HF
Двигател:Honda GX 160
Мощност:5.5 HP
Тегло:96 kg.
Диаметър:90 см.
Скорост:130 rpm


пердашка за бетон ENAR TIFON 900HF /5.5HP, 90 см./
 

Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава900 мм
Диаметър на защитния ринг910 мм
Обороти130 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло96
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 2933
  • Модел: 900HF
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 3 477.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон ENAR TIFON 900HF, пердашка за бетон ENAR TIFON, ENAR TIFON 900HF, ENAR TIFON, хеликоптер за бетон ENAR TIFON 900HF, пердашка ENAR TIFON 900HF, пердашка enar tifon, хеликоптер enar tifon 900hf, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки enar tifon, пердашки enar tifon цени, enar tifon пердашки втора ръка, евтини пердашки enar tifon, enar tifon 90 см, пердашка 90 см, пердашка enar tifon 90 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.