Пердашка за бетон KPOWER 4-600

Пердашка за бетон KPOWER 4-600

Пердашка за бетон KPOWER 4-600оптимизирано професионално решение за обработка на бетонови повърхности. Хеликоптера е добре балансиран от към ергономика, дизайн ориентиран към оператора, оптимално тегло на машината и защити.

Машината е с много добри технически параметри давайки и предимство пред други модели на пазара. Тя разполага с мощност, оптимално тегло, балансиран разход на гориво, възможност за избир на двигател
Cimex при покупка, което оптимизира разходите за поддръжка.

Винтовият регулатор за промяна на работния ъгъл на лопатките е разположен зад двигателя.
Сред преимуществата на KPOWER 4-600 са нейните габарите, оптимално тегло, мощният двигател, транспортната кука и сгъваемата й дръжка. Техническите прараметри на модела го правят удобен за работа в тесни помещения, както на закрити така и на открити площадки.

Дизайна и е цялостно насочен за удобство, комфорт и лесно боравене дори от оператори с нисък или без професионален опит в обработката на бетонови повърхности. Това дава възможност на всеки оператор да постигне високи и качествени резултати за това модела е високо производителен.

Датчик за ниско ниво на маслото следи и спира двигателя от старт при ниско ниво на маслото, предпазвайки го от механични повреди.

Защитния ринг на хеликоптера е въртящ и позволява на оператора да маневрира около колони, стени и прагове без да причини механични повреди на лопатките. Ринга има за цел не само да предпази лопатките от повреди, но също толкова добре да предпази и оператора от физически наранявания.

Основните предимства на машината са нейната висока производителност, леснота за транспортиране поради оптималните й килограми. Странично разположената транспортна кука улеснява преместването на машината дори и от един оператор. А габарите и сгъваемата дръжка позволяват нейното транспортиране в лек автомобил комби.

Задвижването е предоставено от бензиновият двигател
Honda GX 120 с въздушно охлаждане, четиритактов с мощност от 4.0 к.с. и оптимално ниска консумация на гориво. Подсилен редуктор увеличава и предава мощността на лопатките, движението се предава чрез ремъчна предавка.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки600 мм
Работен диаметър с тава600 мм
Диаметър на защитния ринг610 мм
Обороти40-115 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло60
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 120
ГоривоБензин

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 2883
  • Модел: 4-600
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 2 290.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон KPOWER 4-600, KPOWER 4-600, хеликоптер за бетон KPOWER 4-600, пердашка KPOWER 4-600, пердашка kpower, хеликоптер kpower4-600, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки kpower, пердашки kpower цени, kpower пердашки втора ръка, евтини пердашки kpower, kpower 60 см, пердашка 60 см, пердашка kpower 60 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.