Пердашка за бетон KPOWER 4-900

Пердашка за бетон KPOWER 4-900

Пердашка за бетон KPOWER 4-900 – професионална машина за шлайфане и полиране на бетонови повърхности бързо и с високо качество. Своята бързина, качество и висока производителност този модел хеликоптер дължи на много добре балансираните си технически параметри.

Дизайна на пердашка за бетон KPOWER 4-900 е ергономично ориентиран към постигането на бързи и качествени резултати дори и от оператор с нисък или без опит. При употребата на този модел пердашки от професионални оператори тя става един бърз и крайно не заменим инструмент.

Машината разполага със защита при изпускане на управление й като гаси двигателя с цел да се избегнат физически наранявания на оператора.

Защитния ринг пази както лопатките от механична повреда, така и оператора от физически наранявания. Давайки възможност да се работи около колони, стени, ъгли и прагове.

Датчика които следни нивото на маслото, спира двигателя предпазвайки го от механични повреди, когато нивото на маслото е под допустимия минимум.

Сред основините предимства на KPOWER 4-900 са бързината, мощността, ниската консумация на гориво, транспортната кука за лесно преместване от един оператор.

Лопатките на машината са 90 см, а удобно разположеният винтов регулатор на дръжката дава бърз и лесен достъп за промяна на работният им ъгъл.

Двигателя на пердашката за бетон е бензинов модел
Honda GX 160, четиритактов с въздушно охлаждане и мощност от 5.5 к.с., а движението се предава чрез ремъчна предавка. Редуктора е подсилен и с дълъг работен живот. Изключителен бонус е възможността при покупка да поръчате машината с бензинов двигател Сimex с мощност 6.5 к.с. с въздушно охлаждане, четиритактов.

Машината няма възможност за монтиране на транспортни колела.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава910 мм
Диаметър на защитния ринг910 мм
Обороти125 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло68
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 3044
  • Модел: 4-900
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 2 749.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон KPOWER 4-900, KPOWER 4-900, хеликоптер за бетон KPOWER 4-900, пердашка KPOWER 4-900, пердашка kpower, хеликоптер kpower4-900, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки kpower, пердашки kpower цени, kpower пердашки втора ръка, евтини пердашки kpower, kpower 90 см, пердашка 90 см, пердашка kpower 90 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.