Пердашка за бетон MASTERPAC PMT 36 H.1

Пердашка за бетон MASTERPAC PMT 36 H.1

Пердашка за бетон MASTERPAC PMT 36 H.1 – модела е професионална серия с балансирани технически параметри за висока производителност. Даващи на този модел хеликоптер бързина и леснота за постигане на високи резултати при обработката на бетонови повърхности.

MASTERPAC PMT 36 H.1 е лесна за навигиране в/у бетоновите повърхности, постига високи резултати поради по-големите си килограми оказващи положителен натиск на лопатките, спрямо по-леките модели. Хеликоптера е ергономичен и позволява да бъде управляван, както от оператори с нисък или без опит, така и от професионалисти.

Удобно разположеният винтов регулатор, предоставя лесен и бърз достъп за промяна на работният ъгъл на 90 сантиметровите лопатки на машината. Дизайна и е ориентиран за лесно манипулиране, комфорт и постигане на оптимални резултати в/у обработваемите бетонови повърхности.

Защитата на двигателя от старт при ниско ниво на маслото е поверен на интелигентен датчик, предпазващ двигателя от механични повреди при ниско ниво на маслото. Това дава свобода на оператора да не следи постоянно нивото на масло в двигателния блок и да се съсредотучи върху важните задачи.

Сред основните предимства на пердашката е транспортната кука, разположена над резервоара за гориво за лесно транспортиране на машината.

Машината се задвижва от двигател
Honda GX 160, бензинов с въздушно охлаждане, четиритактов с добре балансиран разход на гориво. Разбира се предаването на движението е стандартно чрез ремък добре защитен под капак, предпазващ не само машината, но и оператора от физически наранявания.

Лопатките на пердашката за бетон са 90 см покриващи повече площ спрямо 60 см-те машини, а оборотите са завишени от 116 до 167 в минута давайки на този модел преимущество, бързина, качество и висок резултат.

Модела няма възможност за монтиране на транспортни колела.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава900 мм
Диаметър на защитния ринг910 мм
Обороти116-167 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло81
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 2745
  • Модел: PMT 36 H.1
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 3 108.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон MASTERPAC PMT 36 H1, PMT 36 H1, хеликоптер за бетон MASTERPAC PMT 36 H1, пердашка MASTERPAC PMT 36 H1, пердашка masterpac, хеликоптер masterpac pmt 36 h1, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки masterpac, пердашки masterpac цени, masterpac пердашки втора ръка, евтини пердашки masterpac, masterpac 90 см, пердашка 90 см, пердашка masterpac 90 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.