Пердашка за бетон MASTERPAC PMT24H

Пердашка за бетон MASTERPAC PMT24H

Пердашка за бетон MASTERPAC PMT24H – уникален и професионален дизайн, ориентиран изцяло към комфорта при работа на оператора. Висока производителност, поднесена по неповторим изцяло професионален начин.

Пердашка за бетон за бетон MASTERPAC PMT24H е с ергономичен и удобен дизайн за лесно опериране върху бетонови повърхности. Комфортното разположение на управлението на хеликоптера дава възможност да бъде оперирано с нея без значение от опита на оператора.

Снабден с вграден датчик за ниско ниво на маслото предпазва двигателя на хеликоптера от стартиране при ниско ниво на маслото.

Предимство е теглото на машината 56 килограма, горната част на дръжката се сгъва за удобно транспортиране. Пердашката е добре балансирана и позволява лесно да се манипулират бетоновите повърхности както от оператор с нисък опит, така и от професионалисти.

Двигателят на пердашката MASTERPAC PMT24H е бензинов четиритактов, модел HONDA GX160, добре оптимизиран като мощност и консумация на гориво, а неговото охлаждане е възхдушно.

Лопатките на пердашката се регулират посредство винтов регулатор контролиращ ъгъла на работа. Защитени са от предпазен ринг които пази не само лопатките на машината при допиране до стени, ъгли, прагове, но и оператора по време на шлайфане.

Този модел MASTERPAC PMT24H няма възможност за монтиране на транспортни колела.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки600 мм
Работен диаметър с тава610 мм
Диаметър на защитния ринг610 мм
Обороти60-115 в минута
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе
Тегло56 кг
Двигател
Марка на двигателяHonda
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 2493
  • Модел: PMT24H
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 2 628.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон MASTERPAC PMT24H, PMT24H, хеликоптер за бетон MASTERPAC PMT24H, пердашка MASTERPAC PMT24H, пердашка masterpac, хеликоптер masterpac pmt24h, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки masterpac, пердашки masterpac цени, masterpac пердашки втора ръка, евтини пердашки masterpac, masterpac 60 см, пердашка 60 см, пердашка masterpac 60 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.