Пердашка за бетон OSCAR P600 - хеликоптер за бетон OSCAR P600

Пердашка за бетон OSCAR P600 - хеликоптер за бетон OSCAR P600

Пердашка за бетон OSCAR P600 – професионална машина за шлайфане на бетонови повърхности. Техническите параметри на машина позволяват използването й както на закрити тясни помещения, така и на открити площадки. Компактните й размери я правят удобна за маневриране около ъгли, прагове както от оператори смалък или без опит така и от професионалисти.

Ергономичният дизайн на пердашката за бетон OSCAR P600 позволява комфортно манипулиране върху бетоновите повърхности от един оператор. Габаритите и техническите параметри правят OSCAR P600 с висока производителност.

Пердашката за бетон OSCAR P600 разполага с защита при изпускане на управлението от оператора, която гаси двигателя предпазвайки го от нараняване.

Датчика за ниско ниво на маслото, не позволява на хеликоптера да стартира при недостатъчно ниво на маслото и по този начин го предпазва от механични повреди.

OSCAR P600 има предимства които го правят удобен за транспортиране, това е сгъваемата дръжка, габаритите и не на последно място килограмите. Пердашката тежи само 62 килограма, което я прави удобна за транспортиране от един оператор чрез лек комби автомобил.

Пердашка за бетон OSCAR P600 разполага с винтов регулатор за работният наклон на лопатките, разположен непосредствено зад двигателя. Достъпа до регулатора е бърз, лесен и удобен, чрез правилни настройки на ъгъла на лопатките, машината позволява да се постигнат високи резултати.

Двигателя на хеликоптера е Honda GX 160, четиритактов бензинов с балансиран разход на гориво и въздушно охлаждане на блока. Скоростната кутия е подсилена, което я прави надежна при продължителна работа на двигателя. Предаването на движенито става посредством V-образен ремък, а плавният и точен старт на машината идват от центробежният съединител.

Този модел пердашка за бетон OSCAR P600 опционално може да се монтират транспортни колела.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки600 мм
Работен диаметър с тава610 мм
Диаметър на защитния ринг610 мм
Обороти125
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе / Опционално
Тегло62
Двигател
Марка на двигателяHONDA
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 3027
  • Модел: OSCAR P600
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 3 140.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон OSCAR P600, OSCAR P600, хеликоптер за бетон OSCAR P600, пердашка OSCAR P600, пердашка oscar, хеликоптер oscar p600, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки oscar, пердашки oscar цени, oscar пердашки втора ръка, евтини пердашки oscar, oscar 60 см, пердашка 60 см, пердашка oscar 60 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.