Пердашка за бетон PALME PP 900B

Пердашка за бетон PALME PP 900B

Пердашка за бетон  PALME PP 900B – високоефективна машина за шлайфане, полиране на бетонови повърхности. Хеликоптера е предвиден с високо оптимизиран ергономичен дизайн на ръкохватките за лесна и бърза навигация от оператора.

Параметрите на пердашката за бетон  PALME PP 900B и дават висока производителност и са предвидени за продължителна работа, както на закрити така и на открити площадки.
PALME PP 900B е с оптимален и балансиран дизайн за лесна навигация при обработка на бетонови повърхности около ъгли, стени, колони и прагове от един оператор.

Вграденият датчик предпазва двигателя от старт при ниско ниво на маслото избягвайки механични повреди.

Винтовият регулатор позволява промяна на работния ъгъл на лопатките за постигане на максимален резултат.

Предимство на пердашката PALME PP 900B е широчината на на опериране на лопатките и мощният й четиритактов бензинов двигате
Honda GX 160 с въздушно охлаждане.
Параметрите на машината й дават мощност от 5000
W за обработване на големи площи.

Машината е само 72 килограма, снабдена е и с транспортна кука непосредствено над резервоара за гориво, предоставяйки лесно повдигане, преместване и транспортиране.

Лопатките на хеликоптера са 900 мм, което позволява да се обработва по-голями бетонови повърхности. Лесна и комфортна навигация на винтовия регулатор за промяна на работния ъгъл на лопатките е изнесен на дръжката за управление.

Модела има възможност за монтиране на колела за лесно транспортиране от един оператор.

Технически данни
Работен диаметър с лопатки900 мм
Работен диаметър с тава910 мм
Диаметър на защитния ринг910 мм
Обороти70 - 135 об/мин
Брой лопатки4
Настройка на ъгъла на лопаткитеДа / плавен безстепенен
Транспортни колелаНе / Опционално
Тегло72
Двигател
Марка на двигателяHONDA
МоделGX 160
ГоривоБензин
ГАРАНЦИЯ
Фирми1 години
Физически лица1 години

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 1769
  • Модел: PP 900B
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 4 395.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон PALME PP 900B

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.