Пердашка за бетон Weber MT 900 см

Пердашка за бетон Weber MT 900 см

Пердашка за бетон  Weber MT 900 см

Машините за полиране на бетон от Weber MT са оптималното решение за ефикасно полиране и дообработване на бетон от машина. Те съчетават отлична производителност с висока ефективност и правят изключително гладки повърхности за по-кратко време.

Намерете винаги правилната машина за работата, която трябва да извършите. Ние ви предлагаме избор от четири различни диаметъра и висока гъвкавост при използването, например моделът PG 55 с ширина от 60 см. Въпреки че тази машина е специално проектирана за замазки на пода в малки помещения и тесни коридори, тя също така е подходяща и за широк спектър от други приложения. Всички машини се предлат в два варианта. Използвайте машините с бензинов двигател за външни приложения. За закрити и затворени помещения, машините с електрически мотор са правилният избор.

ПРЕДИМСТВА:

 • Висок комфорт на работа благодарение на еластичният механизъм на полиращите остриета. Той намалява вибрациите и осигурява лесна работа.
 • Лостът за управление може да се регулира за оптимално адаптиране към височината на работника. Компактен дизайн - лостът се сгъва в посока нагоре за по-лесно транспортиране.

 • Повдигаща скоба улеснява транспортирането и защитава двигателя (за моделите PG 70 и PG90).

 • Без трудови злополуки, причинени от излизането от контрол на въртенето на машината. Система "Deadman Control" спира двигателя/мотора на време.

 • За разлика от другите, моделът PG E-2 разполага с 2 работни скорости, които позволяват гладко полиране в краищата и периферията на работната площ.

 • Широка гама от аксесоари, като шлифовъчни плочи, стоманени телени четки и плочи за фрезоване, прави PG-55 универсална машина и в приложенията за шлифоване и почистване.

 • Система за разпръскване на вода (опция) за моделите PG 70 и PG 90 избягва досадното ръчно овлажняване на повърхността на бетона.

ХАРАКТЕРИСТИКА: 
Производител:Weber MT - Германия
Двигател:Subaru EX17
Мощност:5.7 к.с.
Обороти на диска:60-120 об/мин
Работен диаметър:900 мм
Тегло:78 кг.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

 • Разгледан: 1593
 • Модел: MT 900
 • Наличност: В наличност
0Закупен
 • 6 799.00 лв.

Етикети: Пердашка за бетон Weber MT 900 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.