ПЕРДАШКИ ЗА БЕТОН ЦЕНИ

Пердашка за бетон 

втора ръка или нова пердашка за бетон? Независимо дали търсите употребявана или нова пердашка, при нас сте на правилното място. При нас ще намерите: Пердашка за бетон с гаранция или употребявана пердашка на цена която да ви устройва. 
Показване:
Подреждане по:

Втора ръка пердашка за бетон OSCAR P600

Втора ръка пердашка за бетон  OSCAR P600 – професионална машина за шлайфане на бетон. Всичко е обслужено по машината, дава се изгодно. Като цяло пердашката е в много добро и запазено състояние. Техническите параметри на машина по..

1 320.00 лв.

Двойна пердашка за бетон под наем 2x75 см НОВ!

Двойна пердашка за бетон под наем 2x75 см

Двойната пердашка за бетон под наем CIMEX DPT1500 е предназначена за заглаждане и шлайфане на положения и вибриран вече бетон. С двойната пердашка ще постигнете много по-гладък, плътен и издръжлив горен слой. С работен диаметър от 2 х 75 см., двойнат..

120.00 лв.

Електрическа пердашка за бетон IMER DELTA 120

Пердашка за бетон IMER DELTA 120 с ел. двигател 220VТе са идеални машини за изравняване на големи бетонни повърхности, сглобяеми панели и индустриални подове. Благодарение на големия размер на перките, Delta 90 и 120 ускоряват работните цикл..

6 290.00 лв.

Електрическа пердашка за бетон IMER DELTA 60 монофазна

Пердашка за бетон  IMER DELTA 60Това е идеалната машина за изравняване на средни малки повърхности; благодарение на монофазен електродвигател, това е идеалната мощност за всички затворени работни места.Стандартно оборудване:  ..

3 450.00 лв.

Електрическа пердашка за бетон IMER DELTA 90 монофазна

Пердашка за бетон IMER DELTA 90 с ел. двигател 3.6 kwТе са идеални машини за изравняване на големи бетонни повърхности, сглобяеми панели и индустриални подове. Благодарение на големия размер на перките, Delta 90 и 120 ускоряват работните цик..

5 600.00 лв.

Електрическа пердашка за бетон под наем НОВ!

Електрическа пердашка за бетон под наем

Електрическата пердашка за бетон под наем е най-добрият избор при обработката на шлайфан бетон и замазки в големи помещения като халета, складове, паркинги, зали и други. С високата си производителност и конкурентна цена, предашката за бетон нам..

60.00 лв.

Пердашка / Хеликоптер за бетон Cimex PT600 - ниска цена

Пердашка за бетон Cimex модел PT600, работено е на закрито с нея, всичко и работи. Хеликоптера е напълно обслужен от към филтър, масло с чисто нов датчик, лопатките са в много добро състояние. Има тук там одраскано, нормално е все пак е раб..

1 250.00 лв.

Пердашка за бетон - Bisonte EP900 H / евтина пердашка НОВ!

Пердашка за бетон - Bisonte EP900 H / евтина пердашка

Пердашка за бетон  Bisonte EP900 H – машина за шлайфане, заглаждане и полиране на бетонови повърхности. Техническите й параметри я правят лесна за опериране в тесни помощения и коридори от един оператор. Защитена с менаника от изпуск..

1 180.00 лв.

Пердашка за бетон - втора ръка KPOWER 4-600

Пердашка за бетон  KPOWER 4-600 - втора ръка, обслужена и много запазена дава се изгодно.Основните предимства на машината са нейната висока производителност, леснота за транспортиране поради оптималните й килограми. Странично разположената т..

1 299.00 лв.

Пердашка за бетон / Хеликоптер за бетон Bisonte EP600 S - втора ръка пердашка

  Втора ръка Пердашка за бетон / Втора ръка Хеликоптер за бетон  – професионален модел за шлайфане на бетонови повърхности. Хеликоптера е с високи технически параметри и това му дава предимство за лесна, надежна и продъ..

1 249.00 лв.

Пердашка за бетон / хеликоптер за шлайфане на бетон

Пердашката за бетон е добре запазена и в много добро техническо състояние, машината е напълно обслужена.Какво е пердашка ?Пердашка за бетон / хеликоптер за бетон се използва за изработката на така наречения шлайфан бетон. Пердашките за бетон ..

1 050.00 лв.

Пердашка за бетон Atlas Copco BG 240 H4

Пердашка за бетон  Atlas Copco BG 240 H4 – професионална машина за обработка на бетонови повърхности от един оператор. Хеликоптера е с компактни габарити и килограми позволяващ управление от оператори с нисък, без опит и професионалисти. ..

3 891.00 лв.

Пердашка за бетон Atlas Copco BG245

Пердашка за бетон  Atlas Copco BG245 - професионална машина за обработка и шлайфане на бетон. Дизайна на този хеликоптер за бетон е предвиден за лесно препозициониране на работният ъгъл и това я прави лесна за боравене от оператори както с нисък..

3 890.00 лв.

Пердашка за бетон Atlas Copco BG245 / хеликоптер втора ръка цени

Пердашка за бетон  Atlas Copco BG245Много запазен, работено е малко с него, няма козметични забележки, наскоро е обслужен, сменени са му филтъра и маслото. Жилото на хеликоптера е ново, продава се изгодно. Технически параметри на ма..

1 200.00 лв.

Пердашка за бетон Atlas Copco BG370 H5

Пердашка за бетон Atlas Copco BG 370 H5 – модела е професионален, високо производителен поради техническите си параметри. Хеликоптера е прецизно балансиран от към ергономичност и мощност на двигателя за постигане на професионален резултат.П..

4 069.00 лв.

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.