ПЕРДАШКИ ПОД НАЕМ


Показване:
Подреждане по:
Двойна пердашка за бетон под наем 2x75 см НОВ!

Двойна пердашка за бетон под наем 2x75 см

Двойната пердашка за бетон под наем CIMEX DPT1500 е предназначена за заглаждане и шлайфане на положения и вибриран вече бетон. С двойната пердашка ще постигнете много по-гладък, плътен и издръжлив горен слой. С работен диаметър от 2 х 75 см., двойнат..

120.00 лв.

Електрическа пердашка за бетон под наем НОВ!

Електрическа пердашка за бетон под наем

Електрическата пердашка за бетон под наем е най-добрият избор при обработката на шлайфан бетон и замазки в големи помещения като халета, складове, паркинги, зали и други. С високата си производителност и конкурентна цена, предашката за бетон нам..

60.00 лв.

Пердашка за бетон HONDA двигател 60 см НОВ!

Пердашка за бетон HONDA двигател 60 см

Пердашка за бетон под наем с двигател HONDA Cimex PT600 е пердашка за бетон с диаметър 60 см. Пердашката за бетон е предназначена за заглаждане на бетона и изработка на шлайфан бетон. Задвижването на пердашката е поверено на бензинов двигател ХО..

0.00 лв.

Пердашка за бетон под наем 60 см НОВ!

Пердашка за бетон под наем 60 см

Пердашка за бетон под наем с диаметър 60 см. – отличен вариант за заглаждане и шлайфане на пресен бетон. С диаметър от 60 см., предашката / хеликоптера/ за бетон е подходяща за работа в малки помещения като гаражи, плочи за беседки и навес..

70.00 лв.

Пердашка за бетон под наем 90 см, CIMEX PT900 НОВ!

Пердашка за бетон под наем 90 см, CIMEX PT900

Пердашка за бетон под наем с диаметър 90 см. – отличен вариант за заглаждане и шлайфане на пресен бетон. С диаметър от 90 см., предашката / хеликоптера/ за бетон е подходяща за работа в големи помещения като складове, паркинги и др.. ..

80.00 лв.

Пердашка за бетон под наем с HONDA двигател 90 см - CIMEX PT900 НОВ!

Пердашка за бетон под наем с HONDA двигател 90 см - CIMEX PT900

Пердашката за бетон под наем  с ХОНДА двигател CIMEX PT900 – отличен избор за направата на шлайфан бетон в големи помещения като складове, паркинги, халета и други. С диаметър от 90 сантиметра, тази пердашка за бетон е с 33% по в..

96.00 лв.

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.