Пердашка за бетон под наем с HONDA двигател 90 см - CIMEX PT900

НОВ! Пердашка за бетон под наем с HONDA двигател 90 см - CIMEX PT900

Пердашката за бетон под наем  с ХОНДА двигател CIMEX PT900 – отличен избор за направата на шлайфан бетон в големи помещения като складове, паркинги, халета и други. С диаметър от 90 сантиметра, тази пердашка за бетон е с 33% по висока производителност от 60 см. пердашки за бетон и осигурява над 15 пъти по висока скорост на заглаждане на бетона спрямо ръчното пердашене. Пердашката е с двигател HONDA GX160, който през годините е доказал своя голям експлоатационен ресурс.

 

За увеличаване на надеждността на пердашката за бетон, освен двигател HONDA, машината е снабдена и с италиански редуктор с алуминиев корпус, осигуряващ отлично охлаждане при продължителна работа без спиране.Предвид на това, че задвижването в чрез бензинов двигател, пердашката за бетон под наем е подходяща за употреба на открити строителни площадки. Както и другите модели предашки за бетон Cimex, стандартно пердашката за бетон с Хонда дигател, също е с регулатор за прецизно настройване на ъгъла на лопатките при работа. Променливият ъгъл на наклона на лопатките осигурява постигане на оптимална гладкост на обработваната повърхност. С работен диаметър 900 мм., пердашка за бетон Cimex PT900 идеалното решение за всеки голям строителен обект.

Удобната ръкохватка с регулируем ъгъл на височината, позволява постигането на максимален комфорт при работа с наемната пердашката. За безопасност при работа и защита от нараняване, на лявата ръкохватка е разположен лост за авариен стоп, който при изпускане на машината гаси двигателя, ремъкът е покрит със защитен капак, защитен ринг, предпазва лопатките от удар при работа в близост до стени и колони.

 

•    Регулатор за наклона на лопатките
•    Регулатор за височината на ръкохватките
•    Редуктор с усилено лагеруване за увеличаване на въртящия момент.     
•    Предпазни рингове на лопатките    
•    Авариен стоп    
•    Вграден отвор за монтаж на втора транспортна ръкохватка

 

Техническа характеристика:

Брой лопатки:     4
Размери на лопатките (mm):     345 х 150
Обороти на лопатките (vpm):     от 60 - 130

 

Двигател:
Гориво:     Бензин
Модел:     HONDA GX160, 4-тактов
Мощност (hp):     5.5
Брой цилиндри:     1
Охлаждане:     Въздушно

 

ПериодЦена без ДДС:
24 часа80 лв.
Над 24 часа*56 лв.
Уикенд120 лв.
10 дни400 лв.
20 дни560 лв.
30 дни660 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 1592
  • Модел: PT900
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 96.00 лв.

Етикети: Хеликоптер за бетон под наем с HONDA двигател, Пердашка за бетон под наем с HONDA двигател 90 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.