Двойна пердашка за бетон под наем 2x75 см

НОВ! Двойна пердашка за бетон под наем 2x75 см

Двойната пердашка за бетон под наем CIMEX DPT1500 е предназначена за заглаждане и шлайфане на положения и вибриран вече бетон. С двойната пердашка ще постигнете много по-гладък, плътен и издръжлив горен слой. С работен диаметър от 2 х 75 см., двойната пердашка за шлайфан бетон под наем  е отлично решение за обработка на площи над 1000 м2.  Снабдена с вграден резервоар за вода и система за оросяване на обработваната повърхност, двойната пердашка съчетава производителност и безкомпромисно качество на обработка.


Задвижването на машината за бетон се осъществява от двигател с обем 390 см.3, електрически стартер и мощност 13 к. с. Въртящият момент се предава към лопатките посредством изцяло механичен редуктор. Управлението е опростено, изцяло механично без хидравлични елементи. За по лесно преместване на машината, в стандартната окомплектовка са включени колела и теглич за ръчно придвижване на машината. В стандартната окомплектовка е включен и комплект тави за заглаждане.


Предимства:
-    Допълнително LED осветление за по-добра видимост с нисък разход на електроенергия
-    Количка за транспортиране
-    Електрически стартер
-    Система за допълнително оросяване на бетона
-    Комплект тави за заглаждане

 


Техническа характеристика:
Брой лопатки: 8
Размери на лопатките (mm): 345 х 150
Обороти на лопатките (vpm): от 60 - 130
Двигател:
Гориво Бензин
Модел HONDA G390, 4-тактов
Мощност (kW) 9.6
Конски сили: 13
Брой цилиндри 1
Охлаждане Въздушно

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 2300
  • Модел: DPT1500
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 120.00 лв.

Етикети: Двоен хеликоптер под наем 2x75 см, Двойна пердашка за бетон под наем 2x75 см

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.