Електрическа пердашка за бетон IMER DELTA 120

Електрическа пердашка за бетон IMER DELTA 120

Пердашка за бетон IMER DELTA 120 с ел. двигател 220V

Те са идеални машини за изравняване на големи бетонни повърхности, сглобяеми панели и индустриални подове. Благодарение на големия размер на перките, Delta 90 и 120 ускоряват работните цикли.

Стандартно оборудване:

  • Honda бензинови двигатели: 3,6 kw
  • Диск с центробежен съединител: острието на въртене може да започне постепенно
  • Управление с хидравлична помпа: за регулиране на височината на лопатките по време на работа
  • Универсални остриета: Ø 900 mm и Ø 1200 mm
  • Опаковка: в картонена с палетна

Пердашка за бетон IMER DELTA 120 с ел. двигател Honda 3.6 kw

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Разгледан: 5775
  • Модел: DELTA 120
  • Наличност: В наличност
0Закупен
  • 6 290.00 лв.

Етикети: електрическа пердашка за бетон IMER DELTA 90, електрическа пердашка IMER DELTA 120, пердашка за бетон IMER DELTA, IMER DELTA 90, IMER DELTA 120, IMER DELTA, хеликоптер за бетон IMER DELTA 90, пердашка IMER DELTA 90, пердашка imer delta, хеликоптер imer delta 90, пердашка за бетон, хеликоптер за шлайфане на бетон, пердашки за бетон цени, хеликоптер за бетон, хеликоптер за бетон цени, пердашка за бетон цени, пердашка за шлайфане, пердашка honda, хеликоптер honda, втора ръка пердашки, втора ръка хеликоптери, пердашене на бетон, как се ползва пердашка, как се ползва пердашка за бетон, как се ползва хеликоптер за бетон, какво е пердашка, какво е хеликоптер за бетон, пердашки imer delta, пердашки imer delta цени, imer delta пердашки втора ръка, евтини пердашки imer delta, imer delta 90 см, пердашка 90 см, пердашка imer delta 90 см, пердашка imer delta 120 см, пердашка 120 см, imer delta 120 см, електрическа пердашка, електрическа пердашка за бетон

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.