УПОТРЕБЯВАНИ ПЕРДАШКИ ЗА БЕТОН

УПОТРЕБЯВАНИ ПЕРДАШКИ ЗА БЕТОН - пердашки за бетон втора употреба. Моля обърнете внимание, че не всички предлагани предашки втора ръка са в работно състояние. Някои от хеликоптерите за бетон се продават на части.

Показване:
Подреждане по:

Втора ръка пердашка за бетон OSCAR P600

Втора ръка пердашка за бетон  OSCAR P600 – професионална машина за шлайфане на бетон. Всичко е обслужено по машината, дава се изгодно. Като цяло пердашката е в много добро и запазено състояние. Техническите параметри на машина по..

1 320.00 лв.

Пердашка / Хеликоптер за бетон Cimex PT600 - ниска цена

Пердашка за бетон Cimex модел PT600, работено е на закрито с нея, всичко и работи. Хеликоптера е напълно обслужен от към филтър, масло с чисто нов датчик, лопатките са в много добро състояние. Има тук там одраскано, нормално е все пак е раб..

1 250.00 лв.

Пердашка за бетон - Bisonte EP900 H / евтина пердашка НОВ!

Пердашка за бетон - Bisonte EP900 H / евтина пердашка

Пердашка за бетон  Bisonte EP900 H – машина за шлайфане, заглаждане и полиране на бетонови повърхности. Техническите й параметри я правят лесна за опериране в тесни помощения и коридори от един оператор. Защитена с менаника от изпуск..

1 180.00 лв.

Пердашка за бетон - втора ръка KPOWER 4-600

Пердашка за бетон  KPOWER 4-600 - втора ръка, обслужена и много запазена дава се изгодно.Основните предимства на машината са нейната висока производителност, леснота за транспортиране поради оптималните й килограми. Странично разположената т..

1 299.00 лв.

Пердашка за бетон / Хеликоптер за бетон Bisonte EP600 S - втора ръка пердашка

  Втора ръка Пердашка за бетон / Втора ръка Хеликоптер за бетон  – професионален модел за шлайфане на бетонови повърхности. Хеликоптера е с високи технически параметри и това му дава предимство за лесна, надежна и продъ..

1 249.00 лв.

Пердашка за бетон / хеликоптер за шлайфане на бетон

Пердашката за бетон е добре запазена и в много добро техническо състояние, машината е напълно обслужена.Какво е пердашка ?Пердашка за бетон / хеликоптер за бетон се използва за изработката на така наречения шлайфан бетон. Пердашките за бетон ..

1 050.00 лв.

Пердашка за бетон Atlas Copco BG245 / хеликоптер втора ръка цени

Пердашка за бетон  Atlas Copco BG245Много запазен, работено е малко с него, няма козметични забележки, наскоро е обслужен, сменени са му филтъра и маслото. Жилото на хеликоптера е ново, продава се изгодно. Технически параметри на ма..

1 200.00 лв.

Пердашка за бетон ENAR TIFON 600H / продавам пердашка за бетон НОВ!

Пердашка за бетон ENAR TIFON 600H / продавам пердашка за бетон

 Продавам пердашка за бетон  ENAR TIFON 600H – оптимизирана за високи резултати, качество, бързин и комфорт при обработването на бетонови повърхности. Техническите параметри на хеликоптера позволяват лесната й манипулация в тесни прос..

1 280.00 лв.

Пердашка за бетон втора ръка / Хеликоптер за бетон втора ръка / ENAR TIFON 900HF НОВ!

Пердашка за бетон втора ръка / Хеликоптер за бетон втора ръка / ENAR TIFON 900HF

Пердашка за бетон втора ръка / Хеликоптер за бетон втора ръка / ENAR TIFON 900HFПердашките за бетон се ползват за заглаждане на големи площи необработен бетон. Пердашките заглаждат повърхностите до 10 пъти по-бързо от стандартното пердашене. Най-..

1 230.00 лв.

Пердашка за бетон под наем / Cimex PT600 НОВ!

Пердашка за бетон под наем / Cimex PT600

 Пердашка под наем Cimex PТ600Един от основните предимства на този модел пердашка е компактните размери, оптималното тегло давайки възможност за лесното й транспортиране. Задвижването от двигателя към редуктора се извършва чрез центробежен ..

50.00 лв.

Употребявана пердашка за бетон / Пердашка за бетон Cimex PT900 / втора ръка хеликоптер

Употребявана пердашка за бетон Cimex PT900 – професионален балансиран и ергономичен дизайн ориентиран към качествената обработка на бетонови повърхности. Хеликоптера Cimex PT900 е тясно специализирана професионална серия за обработка на бе..

1 150.00 лв.

Хеликоптер втора ръка / Пердашка за бетон MASTERPAC PMT24H - ТОП ЦЕНА

Хеликоптера е запазен, работено е без да се претоварва и загрява. Може да пердаши големи площи без проблем, защитния ринг се върти и лопатките на пердашката са защитени от ъгли, стени, прагове и колони. Сменен е въздушният филтър и маслото на машинат..

1 280.00 лв.

Всички ПЕРДАШКИ е сайт специализиран в продажбата на пердашки / хеликоптери за бетон. При нас ще намерите нови и употребявани хеликоптери за бетон. Предлаганите нови пердашки за бетон са от водещи производители като CIMEX, BELLE, ATLAS COPCO други. Моля, обърнете внимание, че не всяка предашка за бетон втора ръка е в работно състояние. Някои от предашките се продават на части или са за ремонт. Новите хеликоптери за бетон са с гаранция и осигурен сервиз. Ако желаете, можем да публикуваме и вашите обяви за продажба на употребявани пердашки с цена. Приемат се само тематични обяви за продажба на пердашки – бензинова пердашка за бетон, двойна пердашка за бетон, електрическа пердашка за бетон. В случай, че се нуждаете от употребявана пердашка за бетон, пердашка за бетон под наем, то вие сте на правилното място. За пердашките ще намерите цени за продажби, видео съдържание, сервиз.